Croisette förmedlar lättindustriportfölj i Halmstad

Lättindustriportfölj i Halmstad förmedlas till två lokala köpare.

 

Croisette var säljarnas rådgivare vid avyttringen av en lättindustriportfölj i Halmstad. Fastigheterna har en uthyrbar area om ca 7 000 m2 och rymmer ett 30-tal hyresgäster. Köpare av Slagan 2 och Fräsaren 15 är Fastighetsstaden och köpare av Armbandet 14 och Eketånga 27:49 är Wennerholm Holding. Säljare är PBJ Invest. Affären har genomförts i bolagsform med tillträde 10:e januari 2022.

 

”Lager och lättindustrisegmentet är minst sagt hett i regionsstäder som Halmstad där ett väl fungerande näringsliv och låga vakanser är drivkrafter. På Croisette är vi väldigt glada över att vi fått säljarnas förtroende att sy ihop ytterligare en affär inom detta segment.

– Joakim Grunditz, Head of Transactions Gothenburg, Croisette.

 

”Vi är mycket nöjda med Croisettes hantering av hela processen, från start till mål, och vill även passa på att tacka både Fastighetsstaden och Wennerholms för en smidig affär. Vi önskar dem båda lycka till med den fortsatta förvaltningen.”

– Johan Klasén, delägare i PBJ Invest.

 

”De förvärvade fastigheterna passar väl in i vårt befintliga bestånd och förstärker vår expansion inom kommersiella fastigheter i Halmstadområdet.”

– Greger Petersson, Fastighetsstaden.

 

”De välskötta fastigheterna passar väl in i vår långsiktiga förvaltningsstrategi och kompletterar vår förvärvsstrategi av fastigheter i regionen.”

– Fredrik Wennerholm, Wennerholm Holding.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt