Croisette förmedlar ytor i Jonsereds Fabriker i Partille

Croisette Real Estate Partner har varit rådgivare i uthyrningen av den så kallade Oljeboden i Jonsereds Fabriker i Partille. Lokalen om 110 kvadratmeter kommer att nyttjas som lager- och produktionslokal av MADE IN GBG som tillträder den 15 juni.

Croisette förmedlar ytor i Jonsereds Fabriker i Partille

 

MADE IN GBG är ett enmansföretag som drivs av Daniel Kärrlander. Han designar och tillverkar unika tavlor, lampor och inredningsdetaljer med hållbarhet och omtanke i fokus. Daniel Kärrlander hade önskemål om att lokalisera sig i östra delarna av Göteborg och har ett öga för äldre byggnader, där Jonsereds Fabriker passade som handen i handsken. Är det rätt, så är det lätt – från visning till signat avtal tog det tre dagar. Jonsereds Fabriker är ett område med många kreativa aktörer, där MADE IN GBG kan vara med och skapa fina synergieffekter till området.

 

”Daniel Kärrlander är en driven industridesigner, tänker hållbart och har ett utbud som passar väl in på Jonsereds Fabriker. Detta gör att vi tror att MADE IN GBG är ett långsiktigt samarbete.

 

Produktdesignen är unik och sticker ut från mängden, vilket gör det hela mer spännande. Vi ser fram emot att etablera Daniel med MADE IN GBG och hans hantverk i Jonsereds Fabriker, Fabrikstråket 40, från 1 juli 2023. Samarbetet har varit smidigt och fantastiskt både med kommande hyresgäst och med Amanda Olofsson på Croisette som förmedlat uthyrningen.”

Madeleine Ljungberg, verksamhetsansvarig och projektuthyrare, Fabriken i Jonsered AB

 

jonsered-II

 

 ”Jonsereds Fabriker passar mig och estetiken i mina produkter helt perfekt, så när jag fick lokalen presenterad för mig kändes den som ett givet val! Här kommer jag och mitt företagande kunna växa organiskt på en kreativ och tillåtande plats med mycket historia som passar mitt varumärke alldeles utmärkt. Det känns verkligen som en dröm att få etablera sig i en så levande miljö med anrika byggnader och möjligheter som jag bara kunnat drömma om tidigare

Daniel Kärrlander, Ägare, MADE IN GBG

 

Fastighetsägare är Fabrikens i Jonsered AB en del av Hantverkslokaler. 

 

Mer information

Amanda Olofsson, Associate Croisette Real Estate Partner
Telefon: 076-110 27 52
E-post: amanda.olofsson@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt