Croisette förser Datscha med ytterligare data

Nu berikas tjänsten Marknadsinformation på Datscha med ytterligare data tack vare utökat samarbete med Croisette Real Estate Partner.

hand_on_paper_news_082021

Croisettes samarbetspartner Datscha kommer med hjälp av Croisette utöka sin nuvarande tjänst marknadsinformation. Det utökade samarbetet kommer att ha positiva följder för Datschas användare. Samarbetet innebär att Datscha numera kommer att implementera data från Croisette som en del av deras marknadsinformation. Med hjälp av Croisettes data kommer Datschas kunder numera att kunna få detaljrik information om Hallands län och Uppsala län. Tidigare har marknadsinformation endast funnits om kommunerna i Stockholms län, Skånes län och Västra Götalands län.

 

Positiva följder av samarbetet

Datschas Platinum-användare kommer att kunna ta del av den utökade marknadsinformations-datan men även de användare som har Croisette som tillägg.

 

”– Vi är otroligt nöjda över det utökade samarbetet och det faktum att vi hjälper Datscha att leverera bästa möjliga upplevelse till sina kunder. Inte nog med att data från Croisette blir något nytt för användarna med Platinum-licens utan även de tidigare av Croisette kommer kunna ta del av data för Hallands och Uppsalas län”,

–  Oscar Strauss, Head of Sales Nordics på Datscha

 

Fitore Regjepaj

”Vi är mycket glada att få utöka vårt fleråriga samarbete med Datscha. Med utökad marknadsdata på Datscha levererar vi numera marknadsdata för alla områden vi huvudsakligen finns och har kontor på. Att vår data dessutom bli en del av Datschas marknadsinformation är helt fantastiskt.”

– Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis

 

Håll koll på marknaden

I Datscha kan du analysera fastighetsmarknaden och modulen Marknadsinformation gör det enkelt för dig att få koll på marknaden och dess olika parametrar. I Datscha hittar du detaljerad information om alla kommersiella fastigheter, inklusive hyresbostäder, i Sverige. 

Du kan bland annat:

 

  • Analysera vakanser i ett specifikt läge
  • Jämföra äldre data med nyare data som du sen kan dra dina slutsatser från
  • Visualisera marknadsinformation i en karta

Croisette tror på att ett långsiktigt samarbete med Datscha är ett vinnande koncept som gynnar både Croisettes samt Datschas kunder. Croisettes mål är att underlätta och effektivisera processer. Information om fastigheter är enligt Croisette inget som bör hållas undan för egen vinning, utan tvärt om spridas för att underlätta beslutsprocesser för alla parter.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt