Croisette fortsätter expandera globalt –söker en MD för Finland.

Croisette tar nu ytterligare ett kliv mot att bli världens största fastighetsrådgivare och öppnar nu upp ansökan för en Managing Director i Finland.

IMG_3831

Croisette har idag dryga 90 anställda, sex affärsområden och tio kontor, varav åtta i Sverige, ett i Island och ett i Danmark. Kontoret i Danmark öppnades så sent som i augusti 2021, och nästan på årsdagen för den internationella satsningen med öppningen i Island, söker Croisette nu nästa MD som ska starta upp Croisette i Finland.

 

Vi har sett att många konkurrenter tagit klivet över till Finland men inte riktigt lyckats lika bra som vi vet att vi kommer göra. Marknaden i Finland saknar fortfarande en nytänkande fastighetsrådgivare och så ser det ut i de flesta länder vi bevakar. Vi tar ett land i taget och fortsätter förändra fastighetsbranschen mot målet att bli världens största fastighetsrådgivare. Vi hoppas att kunna bidra med ett helt nytt tänk till Finlands fastighetsmarknad

 

– Per Svensson, CEO & Founder på Croisette Real Estate Partner.

 

Croisette har sedan start haft som vision att bli ledande inom fastighetsrådgivning globalt och fortsätter att ta sig an nya utmaningar på sin tillväxtresa. Att nästa steg blir Finland är alltså ingen slump, bara sett till marknaden, vilka svenska aktörer som tar större och större plats samt den nordiska marknaden som växer samman kraftigt. Efter en etablering i Finland finns det fler steg att ta för att bli Nordens ledande fastighetsrådgivare, men med en verksamhet som är uppe och snurrar där, är målet väldigt nära. I Finland finns det dessutom en kultur som är i behov av en mer framåtlutad aktör, en roll som Croisette gärna tar.

 

    • Om det finns personer som idag arbetar i branschen och på något sätt försökt bidra med förändring men fått nedslag, sök rollen som Managing Director för Croisette Finland. Vi är rätt plats för dig.

– Per Svensson, CEO & Founder på Croisette Real Estate Partner.

 

Läs mer om jobbet här.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt