Croisette fortsätter sin starka tillväxtresa efter ytterligare ett rekordår

Croisette Real Estate Partner fortsätter sin expansiva resa och tillsätter fem nya heltidstjänster.

recruit

Senaste året har Croisette haft en tillväxt med nästan 100%, vilket linjerar med bolagets långsiktiga målsättning.

”År 2019 har varit ett oerhört roligt år där vi byggt organisation på en ny nivå än tidigare. Det finns fortsatt väldigt goda möjligheter till tillväxt och när vi nu samtidigt säkrar upp generell leverans såväl internt som externt, ser vi om möjligt ännu ljusare på framtiden”

–  Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Innevarande år blir bolagets fjärde bokslut och inför 2020 har rekrytering varit en betydande punkt för den framtida tillväxten. Affärsområdena Transactions, Valuation & Analysis och Human Capital har samtliga nytillskott.

”Sneglar vi mot 2020 så vågar jag åter säga att tillväxttakten kommer vara hög. För första gången börjar vi få genomslag i den generella affärsvärlden och det känns sannolikt att vi kommer prisas som bolag på olika sätt under 2020. Dessutom gör vi ett nytt rekordår 2019, som vi såklart kommer följa upp med ett nytt rekord 2020.”

– Per Svensson, som nyligen blivit en av tre finalister till Malmö kommuns Årets Näringslivsrookie, ett pris som delas ut på Malmö Näringslivsgala i februari.

 

Croisette Transactions rekryterar Alexandra von Segebaden samt Mia Lagerqvist

Alexandra von Segebaden anställs som Director till transaktionsteamet och kommer ansvara för att utveckla transaktionsverksamheten från Croisettes Halmstadskontor. Alexandra kommer närmast från en roll på Nordanö där hon arbetat med transaktioner i drygt fyra år.

”Jag är väldigt glad över att Alexandra valt att ansluta till vårt växande transaktionsteam och jag ser henne som en mycket viktig del i vår fortsatta expansion. Alexandras kompetens och erfarenhet av stora och komplexa transaktioner kommer bli ett värdefullt tillskott till teamet och i förlängningen även till våra uppdragsgivare.”

– Fredrik Dackheden, Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner

 

Mia Lagerqvist har anställts som Senior Associate till transaktionsavdelningen i Stockholm och kommer ansvara för utvecklingen av ett breddat tjänsteerbjudande med fokus på nya kundgrupper. Mia har en bakgrund som jurist/advokat, men kommer senast från en tjänst som Commercial Manager på Redito.

Det känns väldigt roligt och spännande att få utveckla transaktionsverksamheten på Croisette och bli en del av en uppstickare i fastighetsbranschen där kundfokus, nytänk, kompetens och teamkänsla genomsyrar verksamheten.

–  Mia Lagerqvist, Senior Associate, Croisette Real Estate Partner

 

”Vi har upplevt en kraftigt ökad efterfrågan på våra transaktionstjänster i Stockholm och med Mia kommer vi kunna öka vårt fokus på att både skapa och genomföra nya affärer. Mia har en intressant bakgrund som ger oss möjligheter att bredda vårt kontaktnät och bearbeta nya kundgrupper som vi upplever inte alltid fått samma professionella rådgivning som de mest transaktionsintensiva aktörerna”

David Almqvist, Head of Transactions i Stockholm, Croisette Real Estate Partner

 

Madlene Pettersson rekryteras till Human Capital

Madlene Pettersson har rekryterats till ett växande Human Capital. Madlene kommer ingå i Stockholmsteamet och vara med att driva affärer inom extern kompetensförsörjning. Madlene kommer senast från Datscha där hon varit anställd som Office Manager.

 

”Jag är otroligt peppad på att starta första arbetsdagen på Croisette och ser verkligen fram emot att utvecklas tillsammans med bolaget. Att få vara med och arbeta inom just kompetensförsörjning känns som en vinstlott”,

– Madlene Pettersson, blivande Junior Associate,  Croisette Real Estate Partner

” Madlene är ett guldkorn och jag är glad att hon valt att ansluta till teamet. Det är tydligt att våra kunder vill anlita dedikerade rådgivare med ett flexibelt arbetssätt och Madlene är precis den lagspelare vi behöver för att fortsätta tillgodo se våra kunders önskemål. Jag ser fram emot 2020 där fokus ligger på fortsatt expansion”

– Erika Klingberg, Head of Human Capital,  Croisette Real Estate Partner

 

Croisette Valuation & Analysis förstärker teamet med Felix Fahlberg och Christopher Thodenius

Värderingsteamet utökas med två medarbetare, Felix Fahlberg och Christopher Thodenius. Felix kommer närmast från en förvaltningstjänst och dessförinnan studier. Han kommer stärka upp värderingsteamet i Malmö. Christopher kommer närmast från Bjurfors och kommer tillträda rollen som Business Developer och stötta värderingsverksamheten på samtliga orter.

”Det känns fantastiskt kul att få bli en del av det här härliga gänget. Som Croisettes nya affärsutvecklare ser jag fram emot att bidra med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen.”

– Christopher Thodenius, blivande Business Developer, Croisette Real Estate Partner

 

”Med kreativa, lyhörda och kompententa kollegor dyker det ständigt upp nya förslag på rådgivningstjänster och analysprodukter som efterfrågas på marknaden. Christopher kommer med sin erfarenhet och genuina intresse av sälj och verksamhetsutveckling att stötta värderingsteamet med att utveckla dessa ytterligare”

Charlotte Norell, Head of Valuation & Analysis, Croisette Real Estate Partner

 

Croisette har dessutom stärkt upp med ytterligare medarbetare i både Malmö och Stockholm, då Elin Sjögren, Hanna Landstedt, Hanna Möller, Edward Moding och Ludwig Watz rekryterats.

”Med kompetensbasen breddad och uppfylld ser vi mycket fram emot ett 2020 som kommer ta oss många nivåer uppåt”

–  Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Alexandra  Mia  Madlene  Christopher  Felix

På bilderna: Alexandra von Segebaden, Mia Lagerqvist, Madlene Pettersson, Christopher Thodenius och Felix Fahlberg.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt