Croisette fortsätter växa inom Digital Förvaltning

Croisette Real Estate Partner fortsätter att öka sin personalstyrka inom Digital Förvaltning, detta genom rekrytering av Emma Nyhlén. Emma anställs som redovisningsekonom och kommer att utgå från Croisettes huvudkontor i Malmö.

img_3249-2

Emma Nyhlén tillträder sin tjänst den 15 februari och kommer närmast från SJR där hon arbetat som Account Manager. Förutom gedigen erfarenheten från redovisning i börsnoterat fastighetsbolag har Emma även erfarenhet från flera branscher med bra perspektiv mot fastighetssektorn.  

 

”Efter 10 år i olika branscher och med mycket mer kunskap och erfarenhet i bagaget, ser jag väldigt mycket fram emot att gå tillbaka till fastighetsbranschen och inleda min resa på Croisette. Det är en spännande bransch i ständig utveckling och något jag har funderat på att återvända till. Jag ser så mycket fram emot nya möjligheter, affärer och goda kundrelationer. Som person har jag en energi jag gärna delar med mig av och nyttjar alla dygnets timmar väl”

– Emma Nyhlén, blivande redovisningsekonom på Croisette Real Estate Partner

 

”– Vi är väldigt glada över att ha lyckats rekrytera Emma till förvaltningsteamet i Malmö. Emma har en fantastisk förmåga att sprida energi omkring sig. Jag är övertygad om att det, adderat till kombinationen av hennes bakgrund och erfarenhet, kommer Emma bidra till att skapa stora värden för både teamet och våra klienter”

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration på Croisette Real Estate Partner

 

Emma Nylén
På bilden: Emma Nylén

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt