Croisette fortsätter växa – rekryterar två till värderings- och lokalförmedlingsteamet

Croisette Real Estate Partner välkomnar Andreas Joelsson Svenn till värderingsverksamheten och Mimoza Zeneli till verksamhetsbenet lokalförmedling.

halstad

Andreas kommer närmast från studier vid Lunds tekniska högskola (LTH) samt Lunds Universitet och Mimoza kommer närmast från Malmö Högskola. Både Andreas och Mimoza har imponerande CV och har lyckats skapa högst relevant arbetslivserfarenhet parallellt med sina respektive studier. I samband med rekryteringarna befordras Fredrik Dackheden, Charlotte Norell (f.d. Pettersson) och Peter Bergquist till verksamhetsområdeschefer.

 

I takt med ökat inflöde av uppdrag samt vår ambition att växa, gläds vi över att ha lyckats knyta två mycket lovande personer till våra team. Vad vi också gläds över är att vi lyckats med vår employer branding, då vi utan att ha annonserat någon tjänst haft över 300 kvalificerade personer, som sökt olika typer av tjänster hos oss. Det är kanske den största bedriften vi lyckats med hittills

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

Andreas Joelsson Svenn, nyligen dubbelt examinerad Civilingenjör i lantmäteri, LTH samt Ekonomie kandidat, Lunds Universitet. Mimoza Zeneli, nyligen uttagen kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, Malmö Högskola.

 

”Vi börjar närma oss vårt första mål om att vara 12-15 personer, aktiva på kontoret i Malmö. Expansionen har gått i den takt vi hoppats på och kommer fortsätta i liknande tempo framöver. När vi väl är där och vi har full beläggning får vi se vad som blir nästa steg”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

Andreas och Mimoza påbörjar båda sina anställningar idag (15/8-2016). I samband med nyanställningarna blir Fredrik Dackheden, Charlotte Norell (f.d. Pettersson) samt Peter Bergquist formellt ansvariga för respektive affärsområde.

 

Nedan följer respektive titel.

  • Fredrik Dackheden – Head of Transactions
  • Charlotte Norell – Head of Valuation & Analysis
  • Peter Bergquist – Head of Leasing

 

”Vi har lyckats väldigt bra med de första rekryteringarna vi gjort och det är hela teamets förtjänst att vi är på väg mot att sätta ett betydande avtryck i marknaden. Fredrik, Charlotte och Peter driver sina affärsområde i linje med våra förväntningar och det är tack vare dem på väg mot något riktigt stort”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt