Croisette hyr ut åt Cityfastigheter i Halmstad

Croisette Real Estate Partner har varit rådgivare i uthyrningen på Köpmansgatan 23 i Halmstad City.
hc-kund (1)

Blommor från oss är en blomsterbutik som grundades i Helsingborg 2018 av Sandra och Cai Bertilsson. Från att först etablerat fler enheter i Skåne öppnas nu deras nya butik i Halmstad.

 

Det har varit ett så proffsigt mottagande både av Cityfastigheter och Croisette och utan det fantastiska samarbetet med Cityföreningen hade detta inte varit möjligt

– Sandra Bertilsson, ägare av Blommor från oss

Butiken kommer att ha fokus på snittblommor, men det kommer även att finnas utomhusväxter till försäljning då det finns en liten innergård intill lokalen som passar perfekt för detta ändamål.

 

Henrik Pettersson, Head of Leasing Halmstad på Croisette Real Estate Partner, menar att det är en perfekt kombination av hyresgäst och lokal.

Samarbetet mellan Cityfastigheter, Croisette och cityföreningen har verkligen mynnat ut i att rätt lokal fått rätt hyresgäst.”

Vi tror mycket på FCH (Fastighetsägarnas Citygrupp Halmstad) och samarbetet med Croisette. De får många förfrågningar och om 1-2 år kommer det resulterat i en fin lokalmix som skapar en attraktiv balans i centrum”

– Johan Torstensson, VD, Cityfastigheter

 

Blommor från oss slår upp dörrarna den 20:e april.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt