Croisette hyr ut butikslokal till HiFi Klubben på 10-årigt avtal i Sisjön

Lokalen är en butikslokal på 387 kvm och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen efter HiFi Klubbens verksamhet.

hifi

I lokalen vill man frambringa en bra känsla som andas kvalité och här kommer det finnas ett brett urval av stereo- och hemmabiolösningar. Med fler än 95 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus fem nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Inflytt beräknas i början av 2023.

 

”I vår strävan att vara relevanta för kund är vi glada att vi funnit denna möjlighet att etablera oss i Sisjön. Nu får vi möjligheten att visa våra produkter inom ljud & bild i en inspirerande miljö och i ett uppdaterat butikskoncept som erbjuder stora ljudupplevelser på hela 387 kvm. Med Sisjöns utveckling senaste åren och framtidsplaner som finns för området ser vi denna etablering långsiktig och strategiskt viktig för oss på HiFi klubben. Tack till Croisette och Gulins fastigheter att det nu blir verklighet.” 

– Magnus Larsson, Country Manager Sverige, Hi Fi Klubben.

 

”Vi på Gulins Fastigheter är mycket glada över att ha tecknat avtal med HiFi-klubben, ett välkommet tillskott i Sisjön.”

–  Anders Ringström, VD, GulinsFastigheter

 

Fastighetsägare är GulinsFastigheter

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt