Croisette hyr ut butikslokal till Kandy’z i Halmstad

Croisette Real Estate Partner hyr ut en lokal till Kandy’z i Halmstad. Kandy’s har invigning av den nya godisbutiken den 27 februari.

kandyz-1

Croisette har förmedlat en lokal till godiskedjan Kandy’z. Lokalen är ca 430 kvm stor och ligger i en fastighet på Eketångavägen 1 i Halmstad, på väg ut mot Tylösand.

 

”Kandy’z är en godisbutikskedja i Sverige som expanderar och det är roligt att vi nu etablerar en butik i Halmstad. I vårt koncept ingår även Delicato Outlet och glasscafé. Det ska vara en upplevelse att besöka en Kandy’z-butik med så mycket godsaker som vi erbjuder och därför söker vi stora lokaler för vår verksamhet. Vi är väldigt nöjda med den aktuella lokalen vid Nya Tylösandsvägen och det fina samarbetet som vi haft med Croisette. Nu ser vi fram emot öppningen och hälsar alla välkomna till Kandy’z som blir Halmstads största godisbutik”

– Sonny Hedblom, delägare på Kandy’z. 

”Att jobba med Croisette var ett bra sätt att få lokalen uthyrd till en stabil hyresgäst som jag inte hade hittat annars”

– Paul Dahlqvist, fastighetsägare på Neni Fast i Halmstad AB

 

Kandy’z flyttar in på Eketångavägen 1, 430kvm med 850 godissorter, glasscafé och Delicato outlet och slår upp portarna den 27 februari klockan 17.00.

 

”Det har varit fantastiskt trevligt att få vara en del av att ta Kandy’s till Halmstad och jag hoppas att det blir ett härligt utflyktsmål för Halmstads invånare”

– Henrik Pettersson, uthyrare på Croisette Real Estate i Halmstad

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt