Croisette hyr ut till Krook & Tjäder

Croisette Real Estate Partner har agerat rådgivare åt Stadsnyckeln och hyrt ut till arkitekterna Krook & Tjäder som sökt nya lokaler i Halmstad.

img_9735

Croisette fick under hösten uthyrningsuppdraget för Fattighuset på Lilla Torg i Halmstad av Stadsnyckeln. Nya hyresgäster till lokalen blir Krook & Tjäder som flyttar in i början på 2021 och blir därmed grannar med Croisette i Halmstad.

”Vi är oerhört stolta att vi på så kort tid kunnat komma med flertalet uppslag på hyresgäster av hög kvalitet till Stadsnyckeln. Krook & Tjäder är precis den drömhyresgäst vi tillsammans med fastighetsägaren målade upp vid uppdragsstart.”

– Henrik Pettersson, Head of Leasing Halmstad, på Croisette Real Estate Partner

 

”Samarbetet med Croisette, som bistått i uthyrningsarbetet, har varit givande. Fastigheten förvärvades vakant och vi har under transaktionsprocessen kontrakterat 80 % av fastighetens uthyrbara area”

– Erik Hamrin, VD på Stadsnyckeln

Emil Berger, planarkitekt och delägare på Krook & Tjäder, beskriver den nya lokalen på Lilla torg som mycket välkommen då de vuxit ur sina nuvarande lokaler trots att de redan för två år utökade sin yta.

 

”Vi nästan dubblar antalet kvadratmeter mot vad vi har idag, och jag är säker på att vi kommer att trivas här.”

– Emil Berger, planarkitekt och delägare på Krook & Tjäder

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt