Croisette lanserar nytt affärsområde – Automation & Analys

Croisette Real Estate Partner tar ett stort kliv mot framtiden med lanseringen av sitt åttonde affärsområde, Automation & Analys. Det är en ny division inom prop-tech som ska revolutionera och effektivisera verksamheten med hjälp av dataanalys och skräddarsydda algoritmer.

Med Automation & Analys kan Croisette erbjuda sina kunder och samarbetspartners unika lösningar inom investeringsstrategier, transaktioner, ESG-transformation och fastighetsutveckling. Divisionen använder sig av generativ artificiell intelligens för att skapa digitala modeller och simuleringar som optimerar design, planering och genomförande av fastighetsprojekt.

”Jag är mycket stolt och tacksam för det förtroende som ges och ser med stor entusiasm fram emot att vidareutveckla vårt nya affärsområde. Vi har en fantastisk möjlighet att utnyttja kraften i data och teknik för att skapa värde för våra kunder”

Ossama Gabrallah, Head of Automation & Analytics

Ossama Gabrallah har en imponerande bakgrund som spänner över arkitektur, stadsplanering och teknikbranscher. Han har två masters inom urban ekonomi och hållbar fastighetsutveckling, samt flera professionella certifikat inom bland annat fastighetsvärdering, Python-programmering, geografisk dataanalys och datavisualisering.

Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner, välkomnar Ossama Gabrallah till den rosa familjen – en växande organisation som präglas av innovation, engagemang och långsiktighet.

Automation & Analys är ett strategiskt viktigt affärsområde för Croisette som kommer att ge oss en enorm konkurrensfördel. Jag är övertygad om att Ossama har den rätta kompetensen och visionen för att leda utvecklingen framåt. Vi ser fram emot att visa vad vi kan göra med data och teknik för att skapa ännu bättre förutsättningar för vår bransch”

Croisette har som mål att ligga i framkant av fastighetsbranschens tekniska utveckling och erbjuda sina kunder de bästa lösningarna på marknaden. Med Automation & Analys tar Croisette ett viktigt steg mot att uppnå sin vision och leverera betydande fördelar för kunder och medarbetare.

Läs mer om nya affärsområdet här

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt