Croisette lanserar nytt affärsområde – Insurance Advisory

Croisette lanserar idag sitt sjätte affärsområde, försäkringsförmedling inriktad mot fastighetsbranschen. 

25082020-IMG_6812-2

Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory, har rekryterats med mångårig erfarenhet från försäkringsbranschen. Croisette Insurance Advisory AB har tillstånd från och står under tillsyn av Finansinspektionen (FI), den myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden för ett gott kundskydd.

 

Syftet med bolagets verksamhet är att hantera fastighetsbranschens försäkringsrådgivning och ta tillbaka en del av branschen som utan anledning hamnat utanför fastighetsbranschens kontroll. Croisette blir med tillskottet av affärsområdet en unik rådgivare, då fastighetsrådgivare i övrigt systematiskt valt bort affärsområdet.

 

”För Croisette är detta ett oerhört strategiskt affärsområde, där vi nu, med finansinspektionens tillstånd, kan bedriva en rådgivning som ger både bredd och spets i Fastighetsbranschen. Vi ges nu möjligheten att både titta uppifrån och ner, samt från andra hållet, och kan uttala oss även om en hyresgäst är rätt försäkrad eller ej till våra huvudkunder, fastighetsägarna. Vi befäster vår ställning med spetskompetens inom en del av fastighetsbranschen som fastighetsrådgivare helt enkelt inte orkat ta sig an även om det kan tyckas märkligt när tillgångarna såklart kräver fullgoda försäkringar”

 

–  Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner

 

Jenny Ulriksson, med lång erfarenhet inom både försäljning och försäkring, från bla. MARSH, Winterthur International (AXA XL) och A&A Active Insurance, har rekryterats för att ansvara för affärsområdet. Jenny kommer senast från försäkringsförmedlaren Novu.

”Som ytterligare ett steg mot att vara den mest kompletta fastighetsrådgivaren och det självklara valet för fastighetsägarna, ser jag det som en fantastisk möjlighet att nu kunna erbjuda tjänster även på försäkringsområdet. Vi har noterat en stor efterfrågan och ser en enorm potential hos vår kundgrupp.”

– Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory, Croisette Real Estate Partner

 

Att vara en del av det här expansiva företaget, den Rosa Familjen med ledord som Nytänkande, Hängivenhet och Långsiktighet, känns både inspirerande och utmanande. Jag är väldigt stolt och tacksam för förtroendet och ser med stor entusiasm fram emot att mig an, och vidareutveckla, vårt nya affärsområde: Försäkringsförmedling. En otroligt spännande resa”,

– Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory, Croisette Real Estate Partner

 

”Det känns väldigt bra att vi hittat Jenny, som delar vårt driv och engagemang. Vi ser framför oss hur bra detta kommer bli för oss och våra kunder, när hon under radarn en tid fått insyn i fastighetsbranschen. Värdet av rätt försäkring kommer Jenny verkligen kunna förmedla i dubbel bemärkelse”

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt