Croisette lanserar nytt affärsområde och vinner prestigefyllt uppdrag

Croisette Real Estate Partner lanserar sitt femte affärsområde – Digital Property Management & Administration. Hittills största uppdraget, blir bostadsbolaget Tornets fastighetsbestånd.

digitalpropertymanagement

Croisette Digital Property Management & Administration AB kommer erbjuda förvaltningstjänster med fokus på effektiva lösningar och en hög rådgivnings- och digitaliseringsgrad.

 

Uppdraget med Tornet avser ekonomisk förvaltning och administration. Vidare kommer gemensamt arbete med Tornets digitaliseringsgrad aktiveras. Croisette har i olika grad levererat förvaltningstjänster en tid och väljer nu att skapa ett eget affärsområde av tjänsterna.

”Vi är oerhört stolta över att få dra igång vårt nya affärsområde tillsammans med Tornet. Deras bestånd är ett av svenska marknadens absolut finaste. Vi ser fram emot att konkurrensutsätta även denna del av fastighetsbranschen.”

 – Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

Croisette har rekryterat en person som ansvarig för satsningen. Vem det är kommer kommuniceras inom kort.

” I takt med vårt ökade fokus på projektutveckling väljer vi nu att frigöra resurser genom att outsourca delar av verksamheten. Valet föll på Croisette för att det är ett dynamiskt och ungt bolag med stort fokus på digitalisering.”

 – Göran Wendel, VD på Tornet


Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt