Croisette lanserar varumärke för CO-Work

Croisette lanserar varumärke för CO-work – Nesco. Första kontorshotellet invigdes på Kalendegatan 26 i centrala Malmö.

nesco_logotyp_rityta-1

Nesco, är ett fastighetsägaroberoende varumärke för kontorshotell och co-working-lösningar. En del av den cirkulära ekonomin är stordriftsfördelar. Med ett koncept som kan drivas hos många fastighetsägare och en affärsmodell som ger majoriteten av uppsidan till uppdragsgivaren blir det en fördel för alla parter om det blir ett ökat antal enheter. Nesco skall vara ett kvalitativt koncept med moderna och klimatsmarta lösningar. Återanvändning och digitala verktyg, tillsammans med enkelhet och funktion skall ge prisvärda kontorslösningar som är konkurrenståliga.

”Det har varit mycket prat om att man som fastighetsägare måste välja, om man skall lansera något eget co-workingkoncept eller om man skall hyra ut till en operatör. Vi tror inte så är fallet och tror dessutom att lite av båda blir det bästa för marknaden. Därför lanserar vi nu en tjänst där fastighetsägarna kan nyttja ett varumärke och koncept, där en klar majoritet av uppsidan faller till fastighetsägaren. Lite white-label-cowork kan man säga.”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Första enheten öppnas nu i Malmö, på Kalendegatan 26, och ambitionen är att det kommer öppnas ytterligare enheter inom en snar framtid, inte bara i Malmö.

 

”Vi har ett gott samarbete med befintliga co-worikingaktörer och tror på en större marknad. Nesco blir inte en konkurrent till WeWork, Convendum eller Regus, utan ett komplement för de fastighetsägare som inte känner att det passar”

– Nesme Jari, Associate, Croisette Leasing i Malmö 

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt