Croisette öppnar i Stockholm, rekryterar trio från Colliers

Croisette Real Estate Partner välkomnar David Almqvist, Olle Håkansson samt Jakob Eriksson till Croisettes nya kontor i Stockholm.

img_0625-2

Trion kommer närmast från Colliers och kommer utgöra grunden för Croisettes transaktionsverksamhet i Stockholmsregionen.

”Vi är oerhört glada att vi genom denna rekrytering kan öppna dörrarna i Stockholm med en fungerande transaktionsverksamhet. Vi ser med tillförsikt fram emot att göra ett betydande avtryck på marknaden i Stockholmsregionen, inte enbart avseende transaktionsrådgivning”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

David Almqvist kommer närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2010. David går in som Partner och tillträder sin tjänst som Regionansvarig för Stockholmskontorets transaktionsverksamhet 11/4 2017. Olle Håkansson, senast från Colliers, har tidigare bl.a. arbetat på Newsec och på flertalet investmentbanker. Olle går in som Partner och tillträder sin tjänst idag 17/2 2017. Jakob Eriksson kommer även han närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2015. Jakob tillträder sin tjänst som Associate i mitten av mars 2017.

 

”Det är en lyx att vi fått möjligheten att rekrytera denna fungerande trio bestående av tre mycket kompetenta rådgivare till vårt nya kontor i Stockholm. Synergierna mellan vår befintliga transaktionsorganisation i Malmö och vår nya i Stockholm kommer vara betydande och vi ser fram emot att kunna göra spännande affärer tillsammans med våra nya kollegor”

– Fredrik Dackheden, Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.

 

Croisette Real Estate Partner har för avsikt att leverera samma tjänsteutbud i Stockholmsregionen som de idag gör i Öresundsregionen. Rekrytering pågår för övriga affärsområden (Värdering & Analys samt Lokalförmedling) och ytterligare genomförda rekryteringar meddelas längre fram.

 

”Vi har mycket bra tilltänkta kandidater för respektive befattning och det är riktigt kul att känna av den stora viljan av att börja arbeta hos Croisette, nu även i Stockholm. Vi kommer sannolikt vara fler medarbetare i Stockholm än i Skåne redan innan 2017 har passerat”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt