Croisette öppnar nytt kontor i Göteborg

Croisette Real Estate Partner fortsätter växa och startar verksamhet i Göteborg. Första medarbetarna är klara, så även kontoret som är beläget mitt i centrala Göteborg.

o-ppnar_i_go-teborg_2018-11

Croisette har sedan starten uttalat en vilja om att expandera kraftigt, men organiskt. Lite drygt tre år har passerat sedan starten då Malmökontoret öppnades med fyra personer. Nu intas den tredje regionen, Västra Götaland.

 

I slutet av 2018 bedöms antalet anställda hos Croisette uppgå till cirka 30 personer och expansionstakten är därefter planerad att fortsätta. Fortsatt organisk tillväxt i Malmö och Stockholm samt en något mer aggressiv expansion i Göteborg.

”Detta är en viktig del av vår långsiktiga strategi och vi fortsätter helt enligt plan. Kanske förstår nu marknaden att vi menar allvar med att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare, med betoning på Sveriges”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Från och med idag, 5:e november 2018, finns Croisette representerade i Göteborg. Först på plats och även tillträdande som ’Head of Leasing Gothenburg är Mimoza Zeneli som påbörjade sin karriär på Croisette för ett par år sedan.

”Jag är ödmjuk inför uppgiften, men ser väldigt mycket fram emot att ta en betydande marknadsandel från det nya Göteborgskontoret. Extra kul är att få tillföra Croisettes tänk till denna marknaden och det kommer inte ta många månader innan vi är ett helt team”

 – Mimoza Zeneli, Head of Leasing Gothenburg

 

Enligt Peter Bergquist, Head of Leasing, har Mimoza varit en stor del av utvecklingen av uthyrningsverksamheten i stort.

Mimoza har varit en viktig del av Malmös lyckosamma expansion och jag kan inte förvänta mig annat än succé”, säger han.

– Peter Bergquist, Head of Leasing. Croisette Real Estate Partner

 

Ytterligare intern kompetens flyttar till Göteborg efter årsskiftet, då Andreas Joelsson Svenn, numera värderare på Croisette Valuation & Analysis Malmö, flyttar till det nya Göteborgskontoret. Även Andreas började sin karriär på Croisettes kontor i Malmö och tar nu klivet för att bygga upp värderingsverksamheten i regionen.

”Jag har varit med om detta en gång tidigare i Malmö och ser väldigt mycket fram emot att få vara med och bygga upp värderingsavdelningen i Göteborg. Mitt ursprung är också från regionen så det känns extra kul att få vara med och ta Croisette tillbaka hemåt.”

– Andreas Joelsson Svenn, Head of Valuation & Analysis Gothenburg

 

”Det kommer att bli ett tomrum efter Andreas på Malmökontoret, men det finns ingen som hade kunnat ta sig an Göteborgsmarknaden på bättre sätt” 

– Charlotte Norell, Head of Valuation & Analysis.

 

Adress för Croisettes Göteborgskontor blir Vasagatan 43A, i en av Wallenstams fastigheter.

Flertalet nyrekryteringar är på gång och i slutfas, inte enbart avseende Göteborg. Vi kommer nu dessutom löpande söka kompetens att tillföra till Göteborgskontoret.

 

”Vi är fortfarande långt ifrån våra mål och jag räknar med att vi kan fortsätta ligga kring 100 % tillväxt per år, ytterligare något år. Det som är extra roligt med denna satsning är att vi tillför regionen personer som blivit inskolade genom oss och som dessutom vet vad som krävs för att slå sig in i en ny region. Både Mimoza och Andreas är högpresterande individer som kommer skapa många långa och nöjda kundrelationer i regionen”

 – Per Svensson VD på Croisette Real Estate Partner

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt