Croisette öppnar sitt femte kontor och satsar på fortsatt tillväxt

Croisette Real Estate Partner fortsätter växa och öppnar sitt femte kontor – i Uppsala.

img_11293

Uppsalamarknaden har varit oprioriterad av professionella fastighetskonsulter och har tidigare setts som en del av Stockholm. Croisette firar i samband med detta fem år.

 

Croisette öppnar kontor i Uppsala där Nils Wilander, tidigare fastighetsvärderare under värderingsinstitutets flagga, blir först på plats. Nils har tidigare arbetat som auktoriserad fastighetsvärderare på Värderingsinstitutet i Uppland AB. Nils har gedigen erfarenhet inom området och kommer bidra med erfarenhet, professionalism och lokal expertis. Uppsalakontoret kommer att inhysa fler affärsområden och rekrytering är både igång och kommer utökas till ytterligare ett par tjänster.  

 

– Det är fantastiskt roligt att vi nu nått den punkt där vi öppnar vårt femte kontor. Uppsala är ur många hänseende likt Malmö och har varit en icke-prioriterad marknad under lång tid. Vi ser fram emot att nu kunna leverera kvalitativ rådgivning till Uppsalas fastighetsmarknad och ser med spänning fram emot vad vi kommer kunna skapa, inte bara med Nils utan även med kommande kollegor. Att vi dessutom lyckats få med oss Nils på tåget, som är som klippt och skuren får vår organisation känns både tryggt och fantastiskt”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

I takt med att Uppsalas fastighetsmarknad växt och fler aktörer klivit in på marknaden har det blivit svårare att ensam möta upp mot kundernas behov. Därför är det väldigt roligt att få bli en del av Croisettes team där vi gemensamt kan svara upp till marknadens förväntningar. Croisette har en härlig företagskultur som genomsyras av framåtanda, professionalism och nytänkande. Viktiga egenskaper för ett företag som jag ser fram emot att bli del av”

– Nils Wilander, Partner på Valuation & Analysis på Croisette Real Estate Partner

 

Croisettes tillväxtresa är fortfarande i startgroparna och fokus på tillväxt ligger lika högt nu som tidigare. Croisette har ett uttalat mål om att ligga på en tillväxttakt om 100% per år, där Uppsala isolerat inte kommer kunna fylla kvoten för pandemiåret.

Det är fantastiskt kul med fler kontor i Sverige och samtidigt som Uppsala kommer växa till ett välfungerande lokalt kontor med flera affärsområden representerade, ser jag framför mig att vi öppnar ytterligare kontor i Sverige innan tillväxten till viss del kommer byta skepnad. Både fler affärsområden och ytterligare geografisk expansion ligger i planen framåt

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner


På bilden: Nils Wilander

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt