Croisette på Business Arena Göteborg 2019

Den 16 maj är det dags för årets Business Arena Göteborg på Svenska Mässan.

bare-gbg

I år har deltar Erika Klingberg, Head of Human Capital, i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i samband med att byggtakten stannar av. Croisette ställer ut med en spännande monter – glöm inte att komma förbi och säga hej!

 

Redan våren 2018 syntes Croisette på Business Arena Göteborg, men inte förrän i höstas öppnade Croisette sitt regionkontor i staden. I år är det dags igen och Croisette ställer som vanligt ut med monter.

”Det är ännu roligare att få representera Croisette på Business Arena Göteborg nu när vi öppnat kontor i staden. Vi har en spännande tid framför oss och känner hur vi växer och skapar oss nya möjligheter i Göteborg. Vi ser fram emot att få träffa nuvarande samt blivande kunder och medarbetare på mässan”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

I år medverkar Erika Klingberg, Head of Human Capital på Croisette, i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i en panel som diskuterar kompetensförsörjning i samband med att byggtakten stannar av. Vilka förändringar ser man på lång och kort sikt och vilken sorts kompetens kommer att efterfrågas mest i branschen? Missa inte detta seminarie som startar klockan 11:00 Fördjupning BMycket, lite eller rätt kompetens? 

 

Vi ses på Business Arena i Göteborg!

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt