Croisette presenterar nya förvaltningschefen

Tidigare i år lanserade Croisette ett nytt affärsområde – Croisette Digital Property Management & Administration. Nu presenteras den hittills hemliga förvaltningschefen.

fo-rvaltningjpg-1

Croisette Digital Property Management & Administration erbjuder förvaltningstjänster med fokus på effektiva och smarta lösningar. Ansvarig över affärsområdet blir Peter Eriksson, som sedan tidigare är Partner på Croisette Real Estate Partner. Peter Eriksson har sedan start arbetat i Croisettes transaktionsteam i Malmö, vilket nu närmar sig fem år och tar nu klivet till affärsområdesansvarig för förvaltning. Innan Peter började på Croisette arbetade som fastighetschef för HSB Skånes egenägda fastigheter samt marknadsområdeschef på BRF-avdelningen.

”Det är en ynnest att få internrekrytera till denna tjänst som är oerhört betydelsefull. Peter är den perfekta kandidaten med sin kunskap om oss som tillväxtorgan, erfarenhet av sylvass rådgivning och dessutom med sin erfarenhet och förståelse för fastighetsägarens perspektiv. Förvaltningseffektivitet är något Peter verkligen brinner för, så även om vi tappar en enorm tillgång i transaktionsteamet får vi en ännu större tillgång i den blivande förvaltningsorganisationen som nu växer fram.”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Croisette har innan sommaren rekryterat Elin Albäck som påbörjade sin tjänst i mitten av augusti. Elin kommer närmst som administrativ förvaltare på HSB och har sex års samlad erfarenhet av fastighetsförvaltning. ”Det känns otroligt inspirerande att få vara med och utveckla den nya satsningen inom Croisettes digitala förvaltning. Efter flera år i fastighetsbranschen är det spännande att bli en del av en så innovativ organisation”, säger Elin Albäck.

 

”Även om det känns lite sorgligt att lämna transaktionsverksamheten och teamet där som jag varit med och byggt upp från grunden kan jag med stolthet ta steget vidare i Croisettes fortsatta utvecklingsresa och bolagsbyggande. Jag är även glad att vi äntligen kan kommunicera att Elin nu är en del av vårt nya affärsområde. Jag vet att hon har varit extremt uppskattad internt och hos externa klienter i tidigare roller och ser verkligen fram emot att ha henne i mitt team”

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration på Croisette Real Estate Partner

”Den digitala fastighetsförvaltningen kommer ge fastighetsägarna i branschen en ny dimension i fastighetsägandet som i sin tur kommer leda till att det blir mer attraktivt att både bo och bedriva verksamhet i fastigheterna. Synergin av vårt arbete kommer utan tvekan leda till bättre driftnetton och nöjdare hyresgäster.”

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration på Croisette Real Estate Partner

 

 

Elin Ahlbäck
Elin Albäck

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt