Croisette rådgivare i affär på Ringön i Göteborg

Croisette har varit säljarnas rådgivare vid försäljningen av en lättindustrifastighet på Ringön i Göteborg. Köpare är Landervik & Wallman Bostadsaktiebolag som genom förvärvet tillträder sin andra industrifastighet i Göteborg.

default

Fastigheten, som är upplåten med tomträtt, ligger på Ringön i Göteborg och utgörs av en lättindustrifastighet med uthyrningsbar area om ca 730 kvm. Ringön har under de senaste åren genomgått stora förändringar och attraherar idag en rad olika aktörer – allt från renodlade industrier till bryggerier, restauranger och konstnärsverksamheter. Hela fastigheten hyrs av en hyresgäst som bedriver kreativ coworking med event- och konferenslokaler. Tillträde skedde den 5:e april 2024 och affären genomfördes i bolagsform.

Landervik & Wallman Bostadsaktiebolag är en familjeägd fastighetskoncern baserad i Göteborg. Bolagskoncernen äger och förvaltar både bostäder och kommersiella fastigheter i Mariestad, Gullspång, Skövde, Töreboda och Göteborg.

”Vi på Croisette är glada att få följa upp vår senaste affär i Backa med ytterligare en försäljning i Göteborg inom industri- och logistiksegmentet. Vi vill passa på att tacka säljarna för förtroendet och båda parter för ett bra samarbete och en smidig process”

Joakim Grunditz, Head of Capital Markets Gothenburg Croisette 

För ytterligare info kontakta:
Joakim Grunditz
Head of Capital Markets, Gothenburg
+46 790 67 06 59
joakim.grunditz@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt