Croisette rådgivare när Midroc avyttrar hyresrättsfastighet i Malmö

Midroc har tecknat avtal med Brorman Fastigheter AB angående fastigheten Malmö Nanna 2 i Malmö och dess överlåtelse. Croisette har agerat rådgivare åt säljaren.

hylliecorner_nanna003-flatten_170329_final-e1530173250173

 

Hyresfastigheten färdigställs första kvartalet under år 2020 och kommer bestå utav 39 hyreslägenheter samt två kommersiella lokaler.

”Vi är glada för förtroendet att få företräda Midroc i denna prestigefulla försäljning av bostäder i ett av Malmös absolut mest attraktiva och expansiva lägen. Det är med stort nöje vi kan konstatera att det fortsatt finns ett omfattande intresse för nyproducerade hyresrätter, intresset har varit mycket stort i marknaden”

Fredrik Dackheden, Head of Transactions of Croisette Real Estate Partner.

”Vi tror starkt på det här läget i Hyllie. Förvärvet av hyresrätterna i Hyllie Corner är också extra roligt för oss eftersom det är den första nybyggda fastigheten vi köper i Malmö sedan 1960-talet.”

 

 – Martin Brorman, VD på Brorman Fastigheter

 

”För oss på Midroc är det alltid viktigt att skapa goda boendekvaliteter, och till så gott som varje lägenhet hör balkong eller uteplats samt tillgång till en gemensam innergård. Vi har också valt att utforma lite mindre hyreslägenheter, eftersom det efterfrågas av allt fler i Malmö”

– Magnus Skiöld, arbetande styrelseordförande, tillika transaktionsansvarig i Midroc

 

Källa: Midroc

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt