Croisette rådgivare när Suburban Properties avyttrar industriportfölj i Stockholm

Suburban Properties Stockholm AB har via dotterbolag avyttrat fem industrifastigheter i Stockholm till Logistri Fastighets AB. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

25082020-IMG_6812-2

Portföljen består av fem fastigheter belägna i Sollentuna, Botkyrka, Värmdö och Farsta. Fastigheternas totala area uppgår till ca 16 600 m2 fördelat på i huvudsak lager och lättindustriytor. Hyresintäkterna uppgår till ca 13,9 mkr och köpeskillingen till 225 mkr före avdrag för latent skatt.

”Vi har vurmat för det här segmentet i flera år och det är därför glädjande att se att intresset har ökat så markant den senaste tiden. Det har varit roligt att arbeta med Suburban som delat vårt intresse för lättindustri under många år och har byggt en fin portfölj.”

– Olle Håkanson Nobel, partner på Croisette Transactions i Stockholm

 

”Croisette förstår och uppskattar det här segmentet minst lika mycket som vi gör så därför var valet av rådgivare både enkelt och naturligt. Nu har vi påbörjat arbetet med att ta in nytt kapital och siktar denna gång på en större volym inom samma segment”

 

säger Christer Holmqvist, VD & grundare till Suburban Properties Stockholm AB.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt