Croisette rådgivare när Tingsvalvet fullföljer portföljköp från Humble

Croisette har varit rådgivare åt Humble Group AB (publ) vid försäljningen av en portfölj om 10 fastigheter till Tingsvalvet AB (publ), som kommunicerades 15:e december 2023. Affären delades upp i två etapper där den sista etappen, innehållande sju fastigheter, tillträddes den 17:e april 2024.

Tingsvalvet

Etapp två innehåller sju fastigheter i bland annat Jönköping, Lerum och Borås. Uthyrningsbar area uppgår till 15 000 kvm och fastighetsvärdet till 133 Mkr, efter avdrag för latent skatt. Humble har i samband med transaktionen tecknat hyresavtal med Tingsvalvet. Etapp två var villkorad av att köparen erhöll erforderlig finansiering avseende del av köpeskillingen vilket nu har skett.

Humble Group består av +40 företag som verkar inom snabbväxande segment hälsosam mat och snacks, samt hållbar skönhet och hälsa. Humble är noterat på Nasdaq Stockholm, First North Growth Market, under tickern HUMBLE.

”Vi upplever en lättnad när det kommer till finansiering och därmed möjligheten och viljan att göra affärer igen. Även om det inte är islossning så går det åt rätt håll där fler och fler känner tilltro till marknaden”

Joakim Grunditz, Head of Capital Markets Gothenburg Croisette 

För ytterligare info kontakta:
Joakim Grunditz
Head of Capital Markets, Gothenburg
+46 790 67 06 59
joakim.grunditz@croisette.se

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt