Croisette rekryterar Pauline Anderson och etablerar Transactions i Kalmar

Genom rekrytering av Pauline Andersson stärker nu Croisette erbjudandet i Kalmar genom etablering av affärsområdet Transactions.

pauline_press

Efter att tidigare i höstas ha startat upp ett nytt kontor i Kalmar förstärker nu Croisette detta genom att rekrytera Pauline Andersson och därmed etablera affärsområdet Transactions i staden. Pauline kommer närmast från projektutvecklaren I am Home, som hon var med och grundade och delägare i, och går in som Director Transactions med ansvar för affärsgenerering i Kalmar och regionen runt omkring.

 

Croisette har alltid stuckit ut från de övriga byråerna, ett färgstarkt tight team, med ett driv i sina relationer och otrolig kompetens inom sina olika affärsområden. Från projektutvecklings-sidan har jag fått träffa många av dem och jag har alltid känt deras laganda och ett stark wow! Ett spännande och hungrigt bolag som inte står still. Där ville jag vara med!

–  Pauline Andersson, Director Transactions Kalmar, Croisette Real Estate Partner

 

Vi är otroligt glada över att rekryterat Pauline, med sitt enorma driv och starka kontaktnät kommer hon verkligen att göra ett stort avtryck i marknaden åt oss. Vi fortsätter nu med strategin att plantera oss djupt i starka regionala marknader för att kunna leverera den bästa rådgivningen över hela landet.

– Olle Håkanson Nobel, Co-head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt