Croisette rekryterar stort efter kanonår

Croisette fortsätter sin tillväxt och rekryterar åtta medarbetare. 

rekrytering_rityta-1

Bolaget breddar därmed sin transaktionsavdelning, uthyrningsavdelning och ökar sin stab. Croisettes tredje år, 2018, slutade siffrorna i linje med bolagets tillväxtmål. Maria Hiersemann, nybliven CFO, kommer senast från rollen som controller på LKF där hon bland annat haft ansvar för den interna fastighetsvärderingen och arbetat med den löpande ekonomihanteringen. Efter fem år på LKF med fördjupad kompetens inom såväl redovisning som strategisk analys ser Maria fram emot att ta nästa steg som CFO på Croisette.

”Nu ser jag ser fram emot att ta steget vidare och börja som CFO på Croisette, ett företag som verkligen ligger i framkant i fastighetsbranschen. Jag hoppas att det jag tar med mig ska hjälpa Croisette att fortsätta expandera och uppnå visionen om att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare.”

– Maria Hiersemann, CFO, Croisette Real Estate

”– Ett oerhört välkommet tillskott i vår tillväxt och bolagsbyggande. Vi säkrar härigenom kvalitativ leverans även för vår interna ekonomihantering, vilket är ett måste för vår vidare expansion. Maria är dessutom den perfekta profilen och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med henne.”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

Olof Ringsberg anställs som Director till transaktionsavdelningen i Malmö och kommer ansvara för utvecklingen av ett breddat tjänsteerbjudande med fokus på nya kundsegment. Olof har en gedigen bakgrund med ledande roller inom affärsutveckling, marknadsföring och försäljning både från Sverige och internationellt.

”Att få vara med och utveckla transaktionsrådgivningen på tillväxtraketen Croisette ser jag väldigt mycket fram emot. Croisette är ett superspännande bolag där det endast är våra egna ambitioner som sätter gränserna. Det är något som tilltalar mig starkt och som jag letat efter länge,”

– Olof Ringsberg Director of Transaction, Croisette Real Estate 

” Ska vi utvecklas som bolag och inom vår transaktionsrådgivning behöver vi tänka utanför boxen och hitta nya sätt att göra affärer på, något som jag vet att Olof kommer kunna hjälpa oss med. Olofs breda kontaktnät och erfarenheter från andra branscher blir ett starkt tillskott till transaktionsteamet.”

säger Fredrik Dackheden, Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner

 

Sofie Eijdercrona samt Victor Segerström har anställts som Associates till Leasing Stockholm där Sofie anslutit till teamet under föregående vecka. Victor påbörjar sin anställning i mitten av oktober.

”– Det känns oerhört inspirerande att få börja på ett sådant expansivt och nytänkande bolag inom fastighetsbranschen.”,

– Sofie Eijdercrona, Associate, Leasing, Croisette Real Estate

”Det är fantastiskt roligt att teamet växer och att vi lyckats knyta till oss dessa individer.”

– Emil Lötbom, Head of Leasing, Stockholm på Croisette Real Estate Partner

 

Dessutom har Malmö-, Göteborg- samt Stockholmskontoret förstärkts av Fanny Algstedt, Carolina Nisser, Sofia Nordahl och Samuel Sandgren. 

 

Croisette Real Estate Partner gjorde 2018 sitt tredje bokslut. Koncernen redovisar en omsättning om drygt 38 msek och ett resultat efter finansnetto om drygt 8 msek. ”– Det är oerhört glädjande att vi trots aggressiv tillväxt lyckas landa på dessa siffror, även om vi har långt kvar till vårt mål är det med viss stolthet vi visar upp vår årsredovisning.”,

Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate

 

 ”Vi kommer fortsätta vår tillväxtresa och kommer inte trappa ner på takten i Sverige förrän vi har en marknadsandel på 50%, inom våra samtliga affärsområden”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate

 

Maria Hiesermann, Olof Ringsberg, Victor Segerström, Sofie Eijdercrona

På bilden: Maria Hiersemann, Olof Ringsberg, Victor Segerström och Sofie Eijdercrona.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt