Croisette rekryterar stort

Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt adderar ytterligare en medarbetare till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Utöver detta har flertalet juniora resurser knutits till verksamheten både i Stockholm och i Malmö.

rekrytering

”Vi genomförde fyra transaktioner i andra halvan av december, lyckades mycket bra med ett tiotal uthyrningar och har aldrig tidigare haft så mycket uppdrag i värderingsverksamheten. Det är glädjande att vi har en hög grad nöjda och återkommande kunder, varför jag vågar konstatera att vår expansion kommer fortsätta i en aggressiv takt även 2019”

 – Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner

 

Croisettes Transaktionsteam i Malmö får tillökning då Andreas Larsson tillträtt som Junior Associate. Andreas kommer närmast från NIRAS där han arbetat med byggprojektledning.

 

”Vi har haft Andreas på bevakningslistan under en tid och när möjligheten dök upp så tvekade vi inte en sekund med att anställa honom. Andreas kommer tillföra en viktig analytisk funktion till transaktionsverksamheten,” säger Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner.

 

Croisettes Göteborgssatsning växer också då Mirzeta Hasific anställts som Associate inom uthyrningsverksamheten. Mirzeta kommer senast från SBC där hon arbetat som hyres- och avgiftsförvaltare och tillträdde sin tjänst den 14 januari i år.

”Jag är glad över att Mirzeta har valt att arbeta hos oss. Hon kommer med sin erfarenhet från branschen, sitt driv och sin målmedvetenhet bidra starkt till Göteborgskontorets goda utveckling”

– Mimoza Zeneli, Head of Leasing Gothenburg på Croisette Real Estate Partner

 

Croisettes värderingsavdelning i Malmö stärks upp genom Fitore Regjepaj, som tillträder en tjänst på bolaget i början av februari. Fitore kommer från Bryggan Fastighetsekonomi där hon arbetat med värdering och analys

.

”Jag är mycket glad och stolt över att Fitore har valt att ansluta till vårt värderingsteam på Croisette. Hon kommer in med den fina kombinationen av ett stort driv och engagemang såväl som en regional värderingserfarenhet”,

säger Charlotte Norell, Head of Valuation & Analysis på Croisette Real Estate Partner

 

Croisette har dessutom stärkt upp med ytterligare medarbetare i både Malmö och Stockholm, då Joel Jonsson, Cecilia Jönsson, Cassandra Steffensen, Filip Bodin, Victor Smångs och Felix Estréus rekryterats.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt