Croisette säljrådgivare åt Midroc Contracting som avser att avyttra industriportfölj 2020

Midroc Contracting AB har för avsikt att avyttra en industriportfölj som inkluderar nio industrifastigheter i södra och västra Sverige under hösten 2020. Croisette Real Estate Partner agerar rådgivare åt säljaren.

industriportfo-lj-1

Fastigheterna utgörs av en industriportfölj om cirka 20 900 m² i uthyrningsbar area, fördelat över nio fastigheter i orterna Göteborg, Lysekil, Stenungsund, Varberg, Hässleholm och Åstorp. Portföljen genererar en kombination av ett starkt kassaflöde och stor utvecklingspotential. Potentiella köpare ges möjligheten att lämna indikativa bud på portföljen alternativt en eller flera bestämda budenheter. Försäljningen sker med ett undantag i bolagsform.

”Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå Midroc Contracting i denna försäljning. Vi ser en stark efterfrågan för denna typ av fastigheter och ser fram emot en dialog med både internationella, nationella och lokala aktörer.”

– Alexandra von Segebaden, Director på Croisette Real Estate Partner

 

Midroc Contracting ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med kunder utvecklar Midroc Contracting hållbara lösningar för de branscher dem är verksamma i. Midroc Contracting utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsattes cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte drygt 4 000 medarbetare.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt