Croisette säljrådgivare när Acrinova förvärvar industrifastighet i Burlövs kommun

Acrinova AB (publ) har förvärvat en fullt uthyrd lättindustrifastighet i Sunnanå i Burlövs kommun, 10 minuter från Malmö, till ett underliggande fastighetsvärde om 31 Mkr. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

acrinova

Fastigheten, Burlöv Sunnanå 11:2, har en tomtareal om 20 577 m² och den uthyrningsbara arean uppgår till 2 458 m² fördelat på fyra byggnader som är uppförda 2003, 2011 och 2016. Inom fastigheten finns det även en outnyttjad byggrätt om cirka 3 700 m². Fastigheten är fullt uthyrd till tre hyresgäster.

 

Det är roligt att vi fått förtroendet att förmedla denna fastighet som håller en hög teknisk standard och är belägen i ett utmärkt läge i Sunnanå, i anslutning till Yttre ringvägen och riksväg 11. Både vi och säljaren är övertygade om att Acrinova kommer fortsätta förvalta fastigheten väl och realisera den stora utvecklingspotential som finns. Det finns ett stort intresse att investera i fastigheter inom industri- och logistiksegmentet i Skåne och vi ser fram emot att kunna presentera ytterligare affärer inom kort

– Olof Ringsberg, Director på Croisette Real Estate Partner

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt