Croisette säljrådgivare när Blibros Fastigheter AB avyttrar bostadsportfölj

Blibros Fastigheter AB har via dotterbolag avyttrat 12 fastigheter i Karlskoga till Gladsheim Fastigheter AB. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

blibros

Fastigheterna utgörs av ett bostadsbestånd om cirka 7 800 m² i uthyrningsbar area, fördelat på 76 lägenheter samt cirka 2 500 m² kommersiella lokaler med framtida potential för konvertering till bostäder. Försäljningen sker i bolagsform med ett underliggande fastighetsvärde om 51 mkr.

Det aktuella förvärvet blir Gladsheims tredje förvärv sedan starten i mars och utökar vår närvaro i Mälardalskorridoren mellan Stockholm och Karlstad. Fastigheterna har just de egenskaper Gladsheim söker, med starka mikrolägen, attraktiva hus för orten och goda möjligheter för oss att utveckla fastigheterna. Genom vår renoveringsmetodik och fokus på en trevlig boendemiljö kommer Gladsheim också kunna erbjuda attraktiva lägenheter med nyproduktionsstandard till en rimlig månadskostnad.

– David Dahlgren, VD Gladsheim Fastigheter

 

”Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå Blibros Fastigheter i denna försäljning. Det är ett välskött bostadsbestånd som nu byter ägare och affären visar på en fortsatt stark transaktionsmarknad även utanför de större regionstäderna i Sverige”

 David Almqvist, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner i Stockholm

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt