Croisette säljrådgivare när GBJ Bygg AB förvärvar bostadsfastighet i Växjö

GBJ Bygg AB har förvärvat en fullt uthyrd bostadsfastighet i södra Växjö i området Vikaholm med 22 lägenheter, till ett underliggande fastighetsvärde om 49 Mkr. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

160115_0982_croisette-kopia

Fastigheten, Dörren 1, har en tomtareal om 3 544 m² och den uthyrningsbara arean uppgår till 1 650 m² fördelat på 3 byggnader som är uppförda 2015. Fastigheten är fullt uthyrd.

 

Det är roligt att vi fått förtroendet att förmedla denna fastighet som håller en hög teknisk standard och är belägen i ett utmärkt läge i Växjö. Området är under utveckling och området byggs ut i etapper för att möta Växjös växande befolkning. När det är färdigställt kommer området omfatta runt 1 000 bostäder i låg bebyggelse och med olika upplåtelseformer. Vikaholm kännetecknas som ett hållbart bostadsområde med närhet till natur, parker och Södra Bergundasjön. Både vi och säljaren är övertygade om att GBJ Bygg AB kommer fortsätta förvalta fastigheten väl. Det finns ett stort intresse att investera i bostadsfastigheter i Växjöområdet och vi ser fram emot att kunna presentera ytterligare affärer inom kort

– Olof Ringsberg, Director på Croisette Real Estate Partner

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt