Croisette säljrådgivare när Privo Invest säljer nyproducerad lättindustriportfölj i Malmö till Nyfosa

Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare till Privo Invest vid försäljningen av en portfölj med tre nyproducerade lättindustrifastigheter i Nya Fosie/Lockarp med ”egen” på- och avfart till E6/E4/E20.

pressmeddelande-2019-11-26-croisette-saljradgivare-at-privo-invest

Portföljen har en total uthyrningsbar area om drygt 8 000 m² och är fullt uthyrd till starka hyresgäster som värdesätter det strategiska läget utmed Yttre Ringvägen i Malmö. Byggnaderna håller en hög teknisk standard och har uppförts med stor hänsyn till energieffektivitet och miljömedvetenhet. Försäljningen sker i bolagsform och tillträde ägde rum 2019-11-25. 

 

”Det har varit väldigt starkt intresse för portföljen under hela processen och vi kan konstatera att det finns en stor bredd av investerare som söker den här typen av tillgång i dagens marknad. Vi är glada över ha kunnat bistå Privo Invest i denna affär och ser fram emot ett långsiktigt samarbete”

– Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner 

”Croisette vägledde oss genom hela processen och var aktiva i varje del – ända in i kaklet. Extra plus till ett fantastiskt säljande försäljningsmaterial samt kontrollen i datarummet”

– Jan Dahlquist, styrelseordförande Privo Invest

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt