Croisette säljrådgivare när Sparre Vreede Engqvist avyttrar logistikmark i Bålsta

Sparre Vreede Enqvist AB har avyttrat logistikmark i Dragets verksamhets-område i Bålsta. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.

namnlo-s-kopia

Fastigheten är belägen i Dragets verksamhetsområde, alldeles intill E18 och Dragets Trafikplats i Bålsta, Håbo kommun. Fastigheten utgörs av drygt 10 000 m² byggklar logistik- och industrimark. Köparen är Leje Fastigheter AB som har för avsikt att bebygga tomten för en ny hyresgäst.

”Vi är nöjda över att i rådande marknadsläge lyckats hitta en köpare till marken och genomföra en effektiv försäljningsprocess, vilket var en önskan från bägge parter. Marknaden för logistik- och industrifastigheter är fortsatt stark vilket denna affär är ett bevis på. Vår förhoppning är att kunna stänga ytterligare affärer inom detta segment innan sommaren.”

– David Almqvist, Co-head of Transactions på Croisette Real Estate Partner

 

”Croisette har genom sin goda marknadskännedom inom detta segment hittat en köpare där vi, via en smidig och tidseffektiv försäljningsprocess, kunnat genomföra en framgångsrik affär. Vi är övertygade om att köparen är en aktör som kommer att utveckla denna fastighet på ett bra sätt”

 

– Tobias Engqvist, VD på Sparre Vreede Engqvist AB

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt