Croisette tar över förvaltningsbolag och öppnar i Helsingborg

Croisette Real Estate Partner tar över Rexellent, ett privat och modernt förvaltningsbolag, och öppnar därmed kontor i Helsingborg.

img_0576

I samband med förvärvet som innebär ett viktigt footprint i Helsingborg och närhet till redan viktiga klienter ansluter fem nya medarbetare till förvaltningsteamet vilket dubblar affärsområdet ”Digital Förvaltning”.

Croisettes förvaltningsorganisation förstärker och breddar medarbetarbasen med fem nya medarbetare. Hela teamet är redan ett sammansvetsat gäng med en upparbetad klientportfölj om ca 95 000 m2 uthyrningsbar area, majoriteten bostadsarea med inslag av kommersiella ytor. För förvaltningens del kommer Croisettes digitala mindset utmana övertagna processer och know-how för att addera fler dimensioner i förvaltningen.

 

Med steget in i Helsingborg kommer befintliga klienter till Croisette märka av en ökad närvaro och nya klienter kommer märka en markant breddning av tjänsteutbudet som nu kan erbjudas av hungriga och nytänkande konsulter.

 

”Det känns som ett naturligt steg med bakgrund till en fantastiskt bra dialog bolagen emellan. Vi har under flera år haft gemensamma klienter där vi samtidigt på nära håll har kunnat följa varandras utveckling och då även lärt känna varandra väldigt bra. Den nya delan av förvaltningsteamet består av Caroline Zetterman med spetskompetens inom marknad och har tillsammans med teamet drivit utvecklingen av den process Rexellents förvaltning idag jobbar efter”

 

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management and Administration, Croisette Real Estate Partner

 

”Utöver Caroline adderar vi redovisningsekonomerna Danka Appelholm och Ann-Christine Johansson som båda har flera års erfarenhet av att ta hand om både privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Thomas Lindén och Max Zetterman arbetar båda som förvaltare och håller samman fastighetsägandet till många av klienterna. Thomas har utöver rollen som förvaltare en framträdande roll inom projektledningen och driver, samt har drivit, många större ombyggnader och renoveringsprojekt genom åren.”

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management and Administration, Croisette Real Estate Partner

 

”Vi är glada över att vi är i hamn och kan presentera ett så starkt och etablerat team i vår kostym framåt. Tillväxtresan fortsätter och vi är bara i början, vilket är otroligt inspirerande!”

 

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management and Administration, Croisette Real Estate Partner

 

Croisette fortsätter genom satsningen att öka sin lokala närvaro, i kombination med fortsatt tillväxt i övrigt.

 

”Vi säger ofta att vår bransch är den enda som alltid kommer vara delvis lokal. Vi har länge försökt att hantera Helsingborg från Malmö, men det är onekligen en marknad som förtjänar en högre närvaro och lokal expertis, något vi nu är väldigt glada att kunna erbjuda. Vidare ser vi stor potential i fortsatt tillväxt på kontoret, då inte enbart inom förvaltning utan med våra övriga affärsområden”

– Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt