Croisette unika – vinner priset Årets Gasell 2020

Croisette Real Estate Partner blev i oktober utsedda till Gasellbolag, en utmärkelse som hyllar Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag.

persvensson_gasell-4

Under DI Gasell Live 2020 tog Croisette dessutom hem priset som Årets Gasell i Skåne. Med en tillväxttakt på 781% under mätperioden är Croisette unika, speciellt då ingen fastighetsaktör tidigare vunnit Årets Gasell i Skåne. Nu är tanken att växa vidare.

 

Under hösten blev Croisette Real Estate Partner utsedda till Gasellbolag 2020 tillsammans med en procent av Sveriges mest expansiva företag. Gasellåret bjuder på totalt 846 Gasellbolag i Sverige, en siffra som är betydligt lägre än de två föregående åren där 1250 bolag 2019 respektive 1362 bolag 2018 fick utmärkelsen. Den 12 november 2020 presenterades länsvinnarna i Skåne och Blekinge 2020 via Dagens Industris digitala Gasellgala 2020. Croisette besegrade samtliga gasellbolag i samtliga branscher i Skåne, och plockade hem statyetten och titeln, Årets Gasell 2020.

 

Utmärkelsen Gasellföretag kan endast Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag stoltsera med, färre än en procent av svenska företag lyckas uppnå kriterierna för att bli Gasellföretag. Bara att få utmärkelsen är därför extremt stort, att dessutom vinna priset som näringslivsmästare i tillväxt, i Skåne län, är en mycket stor bedrift. Efter fyra hela bokslut är 2020 året då Croisette för första gången har möjlighet att kvalificera sig i kategorin – vilket Croisette är extra stolta över.

”Vi kämpar hårt med vår tillväxt och det är en fantastisk känsla att konstatera att vi gör något som är rätt, som på faktiska siffror i den ”vanliga affärsvärlden” konstateras höga. Jag anser att detta är ett bevis på att vi behövs och att vi gör rätt och jag är oerhört stolt över vad vi åstadkommit – vi är verkligen en grupp som driver på vår bransch.”

– Per Svensson, CEO och grundare för Croisette Real Estate Partner

 

Satsar på fortsatt tillväxt – globalt Det långsiktiga målet för Croisette är att ligga på en årlig tillväxttakt om 100%. Första steget är nu taget utanför Sverige, då ett kontor på Island sätts upp i december 2020.

Det är inte osannolikt att det blir något land till, samtidigt som vi fortsätter växa i både Sverige och på Island. Tillväxt är verkligen kul och att kunna förändra branschen ur ett globalt perspektiv känns väldigt spännande. Förr eller senare kommer svenska marknaden vara för liten för oss, och vi tar hellre klivet förr än senare.

 

– Per Svensson, CEO och grundare för Croisette Real Estate Partner

 

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt