Croisette växer i både Stockholm och Malmö

Croisette Real Estate Partner välkomnar Rasmus Davidsson och Emil Lötbom till Stockholmskontoret samt Josefin Vestlund till Malmökontoret. Rekryterar från Savills, Datscha & Bredablick.

halstad

”Det är fantastiskt att vi redan nu, bara någon månad efter att vi öppnade dörrarna till kontoret i Stockholm kan presentera och leverera vårt fulla tjänsteutbud. Vi har även gjort klart med ytterligare förstärkning till kontoret i Stockholm. Att vi dessutom växer i Malmö, inte minst i vår leasingverksamhet är fantastiskt”

– Per Svensson, VD och grundare av Croisette Real Estate Partner.

 

Rasmus Davidsson kommer närmast från Savills där han arbetat med värdering sedan 2010. Rasmus är auktoriserad värderare och kommer in som Director på Croisette Valuation & Analysis. Emil Lötbom, senast från Datscha, har tidigare bl.a. arbetat med att starta upp en uthyrningsverksamhet i Stockholmsregionen. Emil tar rollen som Head of Leasing Stockholm och tillträder tjänsten i början av september i år. Josefin Vestlund kommer närmast från Bredablick där hon arbetat som fastighetsekonom. Josefin kommer komplettera Croisettes Leasingverksamhet i Malmö och tillträder tjänsten som Associate i mitten av augusti i år.

 

”Josefin kommer in som en frisk fläkt till vårt högpresterande leasingteam i Malmö. Josefins tidigare erfarenheter tillsammans med hennes sociala kompetens ger oss ytterligare möjligheter att ta större marknadsandel i regionen. Han fortsätter: ”- Emil är en perfekt kandidat med rätt attityd och driv för att ansvara för vår leasingverksamhet regionalt. Det skall bli oerhört spännande att se vad vi kan skapa tillsammans. Vi kommer dessutom inom kort släppa ytterligare ett namn till leasingteamet i Stockholm, vilket är jätteroligt!”

– Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner

Rasmus är oerhört kompetent och driven som kommer att komplettera vår nuvarande värderingskompetens samt utveckla verksamheten i Stockholm. Vi är mycket glada att vi lyckats attrahera honom till värderingsteamet och en roll som kommer utvecklas i takt med att verksamheten växer

– Charlotte Norell, Head of Valuation & Analysis, Croisette Real Estate Partner. 

 

Croisette Real Estate Partner har genom dessa rekryteringar satt grunden för Stockholmskontoret och kommer i och med dessa rekryteringar kunna leverera samma tjänsteutbud i Stockholmsregionen som i Öresundsregionen. Vidare rekryteringar är genomförda och tillskott till Croisette, både i Malmö och Stockholm släpps framöver.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt