Croisette växer i Stockholm

Croisette växer i Stockholm! Emil Lötbom tillträdde sin tjänst igår, idag kan vi äntligen meddela att även Alexander Palmqvist, med sin expertis kring retail, tillträder en tjänst hos Croisette Real Estate Partner i Stockholm.

advertisement-businessman-hands-handwriting-533444

”Det är fantastiskt att vi redan kan kalla oss ett team i Stockholm och det känns väldigt motiverande för vår fortsatta expansion”

Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

 

Alexander Palmqvist, kommer närmast från Retail & Properties där han under 2,5 år arbetat som uthyrningskonsult med fokus på retail. Alexander tillträder tjänsten som Senior Associate i månadsskiftet augusti/september 2017.

”Alexander kommer in med ett högpresterande track record och med ovärderliga erfarenheter. Vi är mycket glada att kunna knyta ytterligare en ung och driven person till vårt team i Stockholm och ser det som ytterligare en bricka i vårt långsiktiga spel till att ta betydande marknadsandelar”

– Emil Lötbom, Head of Leasing Stockholm, Croisette Real Estate Partner.

”Croisette har påbörjat en resa som jag inte kunde låta bli att vara del av. Det skall bli jättespännande att få ta en aktiv roll i ett nytänkande och snabbfotat företag som har siktet inställt på att stärka sin position på den svenska marknaden”

– Alexander Palmqvist, blivande Senior Associate, Croisette Real Estate Partner. 

 

Croisette kommer fortsätta sin expansion. Rekryteringar kommer nu redovisas löpande.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt