Croisette växer inom Digital Förvaltning

Croisette Real Estate Partner fortsätter att öka sin personalstyrka inom Digital Förvaltning, detta genom rekrytering av Lisa Anger och Axel Persson. Dessutom eftersöks ytterligare personal till Malmökontoret kopplat till rollen som redovisningsekonom.

offert_besparing-1

Lisa Anger anställs som Director of Proptech and Digital Strategy och kommer att utgå från bolagets huvudkontor i Malmö. Lisa kommer att leda det team som närmst kommer hjälpa våra klienters digitala resa. Lisa kommer senast från rollen som Head of Digital Business and Leadership på AFRY.  

”Jag ser mycket fram emot att bli en del av Croisette, ett ungt och modernt företag med stark tillväxt och Gasellföretag 2020. Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att vara med och bygga upp ett starkt team och nya erbjudanden till marknaden. Branschen är mogen att lämna analoga fastigheter och uppdatera sig för det som är möjligt 2021 med modern teknologi och nya synsätt på vad som är framtidens fastigheter och förvaltning.”

 – Lisa Anger, blivande Director of Proptech & Digital Strategy, Croisette Real Estate Partner

 

Axel Persson anställs som Director, Asset Management och kommer att utgå från bolagets Stockholmskontor där han kommer att ansvara för Croisettes Asset Management team. Axel kommer närmst från HSB Stockholm där han arbetat som uppdragsansvarig förvaltare samt förvaltningsledare.

 

”Det känns fantastiskt spännande att ansluta till ett så drivet och nytänkande team.  Med de digitala tjänsterna i portföljen ska vi även påbörja resan med att bygga framtidens förvaltningsorganisation. Förutsättningarna finns redan för att digitalisera fastigheter. Utmaningen är att vi som förvaltare måste bli bättre på att hantera den data vi får ut, optimera våra tjänster och därigenom skapa kostnadseffektiv förvaltning med en förhöjd upplevelse för de som nyttjar fastigheten”

 

Axel Persson, blivande Director, Asset Management, på Croisette Real Estate Partner

”Det är väldigt inspirerande att ha lyckats attrahera både Lisa och Axel till oss. Båda kommer att bidra med nya dimensioner i förvaltningen, Lisa med sitt digitala mindset och Axel med sin syn på värdeskapande idéer. Vi är ett hungrigt gäng som kommer förändra synen på förvaltning av fastigheter. Med samarbetspartner på fibersidan kommer den som inte tar rygg på oss komma långt efter.”

– Peter Eriksson, Head of Digital Property Management & Administration, Croisette Real Estate Partner

 

Lisa Axel


Lisa Anger och Axel Persson, nyrekryterade till Digital Förvaltning på Croisette. 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt