Final i Euroupe Proptech Awards

Vi är mycket stolta över att ha med Lisa Anger, Director of PropTech and Digital Strategy på Croisette, som utvald juryrepresentant för Sverige. 

p1188056_tosocial

På onsdag den 22 september i Bryssel på Realty Belgium hålls finalen av PropTech Startup and Scale-up Europe Awards 2021.

”Det har varit en fantastisk tävling att följa under året som gått och med riktigt hög nivå på bidragen. Nu ser jag fram emot att se LIVE pitcharna och det sista som startup företagen har att ge i finalen innan vinnaren skall utses. Om man tittar på tävlingen som helhet, vilka europeiska startups bolag som varit med 2021 och vart framtidens fastighetsbransch är påväg mot är det helt klart tydligt att proptech bolagen just nu delvis äger, accelererar och utmanar innovationen och utvecklingen av fastighetsbranschen.”

– Lisa Anger, Director of PropTech and Digital Strategy, Croisette Real Estate Partner

 

*Tävlingen PropTech Startup and Scale-up Europe Awards 2021 är den största #PropTech-tävlingen i Europa: den stöds av Europeiska kommissionen, Europaparlamentets ordförande, europeiska regionkommitténs ordförande, vice ordförande för Europeiska ekonomiska och sociala kommittén och ledamöter av Europaparlamentet.

 

I 2021 tävling har en jury valt ut 483 företag av de 3134 som ursprungligen sökte in till tävlingen. I juni 2021 utsågs 50 semifinalister under två dagar, vilket nu resulterat i att tio finalister. På onsdag den 22 september levererar de tio finalisterna sin pitch live där vinnaren kommer vara den som domarna anser vara den mest lovande innovatören inom fastigheter i Europa 2021.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt