La Barcelonesa till Cityfastigheter i Halmstad

Delikatessbutiken La Barcelonesa flyttar sin verksamhet till Cityfastigheters lokal vid Drottning Kristina Passagen.

 

Halmstads city kan snart stoltsera med en ny delikatessbutik i form av La Barcelonesa och deras medelhavskoncept. Ägarna Alexander och Marcelo som levt och arbetat i Barcelona i över 20 års tid menar att de nu tar med Barcelona till Halmstad.

 

”Vi älskar den sydeuropeiska kulturen och gastronomin. Vi vill att Halmstadborna skall kunna njuta av Medelhavskosten året runt och kunna bjuda på tapas vid festtillfällen”, säger Alexander Zaragoza.

 

För ett och ett halvt år sedan startade de delikatessbutiken La Barcelonesa Delicatessen i Båstad där de erbjudit den bästa och mest omtyckta maten från Medelhavsregionen. Nu flyttar de verksamheten till Halmstad då staden erbjuder en jämnare försäljning året om, butiken håller nämligen öppet samtliga vardagar och helgdagar på året. Flytten sker i januari och butiken som kommer finnas belägen på Köpmansgatan 10, beräknas öppna i Halmstad i början på februari.

 

”La Barcelonesa tillför något nytt i centrum. Med sina fina delikatesser från Spanien, Italien och Frankrike blir det en bra nyetablering i Halmstad”, säger Johan Torstensson, Cityfastigheter.  

 

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt