Ny vice VD och delägare i Croisette AB

Peter Bergquist utses till vice koncernchef för Croisette Real Estate Partner och blir delägare i moderbolaget Croisette AB.

bild_pressmeddelande-2021-05-25-3

Croisette Real Estate Partner närmar sig en sexårig livshistoria och Peter Bergquist, Head of Leasing, har alltid funnits där sedan första dagen. Peter hade ingen erfarenhet från fastighetsbranschen, men hade precis blivit nyexaminerad i Fastighetsvetenskap på Malmö Universitet. Trots detta har han lyckats göra sig ett namn inom branschen och detta endast genom sin spektakulära resa tillsammans med Croisette.

 

Croisettes affärsområde Leasing har Peter Bergquist byggt upp från grunden och format till vad det är idag, en av Sveriges främsta uthyrningsverksamheter för kommersiella fastigheter. VD och grundare Per Svensson är tacksam för Peters förmågor, lojalitet och personlighet.

”Peter och jag träffades av en ren slump och jag är evigt tacksam för att vi träffades där vi träffades, när vi träffades. Peter har uppvisat en orimligt god egenskap rörande dels att  genomföra imponerande affärer, men dessutom att bygga team som också gör detsamma. Jag är evigt tacksam för Peter både som person, vän samt kollega och ser fram emot att vidareutveckla koncernen för en lång framtid tillsammans.”

 – Per Svensson, VD & CEO of  Croisette Real Estate Partner

 

”Jag är oerhört tacksam för förtroendet från start och nu hedrad för möjligheten att få fortsätta utvecklas tillsammans med Croisette. Att dessutom få göra det tillsammans med personer som står en mycket nära är få förunnat. Ser framemot vår gemensamma resa och mål om att bli världens största fastighetsrådgivare.”

– Peter Bergquist, Vice koncernchef och Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner

 

Vi på Croisette fortsätter på samma väg där vi en gång började, genom att satsa på unga talanger med höga ambitioner som gör att vi kan leva upp till vårt mål; att bli bäst i branschen och världens största fastighetsrådgivare.

 

Croisette AB, moderbolaget i koncernen kontrolleras fortsatt av Per Svensson, VD. Till skaran av minoritetsägare hör nu Jacob Karlsson AB, Erik Selin Fastigheter AB samt Peter Bergquist.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt