Officiella starten för Croisette i Danmark

Med ett huvudkontor i Malmö där man som medarbetare dagligen blickar ut över Öresund och vårt kära grannland är det nu äntligen dags att sätta upp vår första rosa vepa i landets huvudstad Köpenhamn.  img_4115 (1)

Föregående år blev starten för Croisettes internationella etablering med första kontor på Island och företagets expansiva tillväxtresa fortsätter. Först på plats denna gång blir Martin Spangdahl-Fafara, erfaren rådgivare inom fastighetsbranschen med bakgrund som head of transactions på STAD Erhverv, Copenhagen.

”Efter en tids sökande är vi oerhört glada att vi kom i kontakt med Martin som visade sig vara den perfekta personen för att etablera Croisette i Danmark. Hans breda bakgrund och väletablerade nätverk i den lokala marknaden, tillsammans med sin vilja att driva förändring gör honom till en stor tillgång för Croisette. Vi har sedan start varit extremt måna om att värna om vår starka företagskultur och främja våra värdeord, nytänkande, hängivna och långsiktiga. Martin är en person som speglar våra värderingar och tankesätt. Han passar in i vår kultur samtidigt som han delar vårt enorma driv och optimistiska tankar för framtiden. Det känns tryggt att lägga ansvaret över Croisettes framtid i Danmark i händerna på Martin”

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner

 

En marknad med stor potential

Lanseringen av Croisettes verksamhet på Danmark är den andra i raden bland tilltänkta internationella etableringar. Danmark visar sig vara fullt av möjligheter för en nytänkande fastighetskonsult som Croisette. Inte bara den fysiska närheten till landen från Croisette huvudkontor utan även det skandinaviska tankesättet och tillvägagångssättet gör etableringen av Croisette Danmark än mer självklar. Danmark är en modern ekonomi med en stark befolkningstillväxt, en ung och välutbildad befolkning och en hög digitaliseringsgrad. Det är ett av de länderna som ligger i absolut framkant när det kommer till byggnadsprojekt och arkitektur. Den höga och ambitiösa utbildningsnivån i landet ser vi bådar gott för framtida arbetet med att bygga upp Martins team.

 

Jag är övertygad om att vi kan göra stor skillnad för kunderna på båda sidor om sundet, inte minst genom att bygga en bro mellan de skandinaviska marknaderna med professionell rådgivning och ett ständigt innovativt tillvägagångssätt

– Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director, Croisette Danmark

 

Starten av 2021 hos Croisette

Året 2021 har fått en händelserik start likt 2020.  Affärsområdet Human Capital etablerade sig i Malmö med Karolina Björkander i spetsen och resultatet av Croisettes internationella etablering i slutet av 2020 börjar nu ta form och förväntas generera häpnadsväckande resultat. Styrmir Bjartur Karlsson, Managing Director, Croisette Iceland fick in ett prestigeuppdrag som innebär att avyttra USA:s före detta ambassad på Island. Detta bådar gott för bolagets framtid i andra länder och vi ser ingen anledning att stanna upp utan tar oss an den danska marknaden med gott självförtroende.

 

Om Martin Spangdahl-Fafara

Martin Spangdahl-Fafara är 39 år gammal, bor i Köpenhamn och växte upp i fastighetsbranschen med en mamma som arbetade som fastighetsmäklare. Martin har många års erfarenhet av fastigheter som mäklare för både privatpersoner och företag, senast som transaktionschef hos en dansk företagsmäklare. Martin är mycket mångsidig och har hanterat allt från uthyrning till värderingar och transaktioner i hela Danmark för både danska och utländska kunder. Martin har också arbetat med flera fastighetsutvecklare, vilket ger honom en gedigen kunskap om processerna och hanteringen från försäljningen av byggrätter tills det nyckelfärdiga projektet säljs antingen som en projektförsäljning eller till en investerare. 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt