Ready, set, Croisette – nu har Våningen & Villan bytt namn!

Våningen & Villan har bytt namn till Croisette Real Estate Partner och lanserar samtidigt en ny inspirerande webbplats.

Nu inleds en ny era för mäklarbolaget Våningen & Villan, som nu officiellt bytt namn till Croisette. Denna förvandling markerar en nystart och banar vägen för en kraftfullare och mer inflytelserik position i fastighetsbranschen.

Med över två decenniers expertis har Våningen & Villan förmedlat tiotusentals bostäder och blivit en av branschens mest anlitade fastighetsmäklare.

”Som en del av Croisette kommer vi fortsätta att leverera kvalitet och expertis som våra kunder har kommit att förlita sig på. Vår långa erfarenhet och vårt rykte som pålitliga mäklare står stadigt, och nu kan vi även erbjuda ett bredare utbud av moderna fastighetslösningar”

Johan Linde, Grundare av Våningen & Villan

Croisette är kända för att symbolisera innovation och har en passionerad strävan efter att nå extraordinära resultat. Ledorden – nytänkande, hängivna och långsiktiga – smälter samman med Våningen & Villans vision att överträffa kundernas förväntningar och att inte lämna något åt slumpen. Croisette är stolta över att vara navet för alla dina fastighetsbehov och ser med stor förväntan fram emot att fortsätta sätta branschstandard för högkvalitativa tjänster.

Med Våningen & Villan och Croisette enade under samma fana ser företaget fram emot att ta fastighetsbranschen till nya höjder, både nationellt och internationellt. Det är början på en ny era fylld med möjligheter.

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt