The PropTech Startup & Scaleup Adwards 2021

Croisette är glada och stolta att tillkännage att en av de utvalda till den svenska juryn i European PropTech Startup & Scaleup Adwards 2021 är Lisa Anger, Director of PropTech and Digital Strategy, Croisette Real Estate Partner.

lisa-anger-01-1

Lisa kommer tillsammans med Europas branschexperter bedöma den tredje upplagan av Europeiska PropTech-tävlingen. En tävling där över 200 europeiska PropTech-företag konkurrerar om att komma vidare i deltävlingarna för att hamna överst på prispallen i finalen i september 2021.

 

Lisa Anger, Director of PropTech & Digital Strategy på Digital Property Management and Administration, Croisette Real Estate Partner, beskriver känslan av det prestigefyllda uppdraget med egna ord:

 

”Jag ser fram emot att bli omkullkastad av affärsmodeller, tjänster, funktioner som jag aldrig tidigare sett och som jag längtat efter att se. Jag hoppas få se idéer på alla nivåer både digitalt och tekniskt. Från funktioner och tjänster som redan borde finnas i fastighetsbranschen, till avancerade scenarion där man jobbar mer med fastigheter som en egen och levande organism som förser sig själv efter människans värderingar och behov.

 

Jag hoppas få se många cirkulära och hållbara idéer som hjälper branschen framåt inom klimat och miljö. Idéer som ökar och bidrar till cirkulär medvetenhet, transformation och styrning av fastigheter för fastighetsägare och som hjälper användarna, människorna i fastigheterna att utveckla och förändra sitt beteende för en mer hållbar framtid.

 

Jag hoppas också få se fina förslag där man använder PropTech för att skapa hjärtat och själen i fastigheten. Idéer som möjliggör en levande puls mellan fastigheten själv och oss människor som besöker den. Med fokus på social hållbarhet, personifiering och företags branding av fastigheten. Ideer som bidrar till morgondagens fastigheter och morgondagens unika upplevelser inom fastigheter, som får oss människor att vilja vara kring och i fastigheten.

 

PropTech betyder mycket för fastighetsbranschen och jag hoppas att alla företag som deltar i PropTech Europe Awards 2021 klappar sig själva på axeln för att de är en del av helheten som hjälper till att förflytta branschen framåt. Jag tror att många av de företag som vi kommer få se under PropTech Europe Awards 2021 kommer att vara viktiga spelare närmsta åren och jag ser mycket fram emot att fortsätta följa dem även efter tävlingen!”

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt