Tre nya talanger till Croisette samt en nybildad marknadsavdelning

Croisette Real Estate Partner välkomnar Sandra Amin och Nesme Jari till kontoret i Malmö samt Maria Nystén, tidigare Intern i Malmö, till leasingteamet i Stockholm.

nyhetsbild-press44

”Det är mycket som händer just nu. Tack vare vår expansion har vi nu ett stort behov av en intern organisation som kan stötta våra medarbetare i alla de hundratals processer som är igång, vilket är helt fantastiskt. Sandra som kommer in på vår nya marknadsavdelning är enormt efterlängtad. Tillväxten i vår uthyrningsorganisation är oerhört stor, varför vi är mycket glada att ha säkrat upp kompetens både till Malmö och Stockholm, det är glädjande att både Maria och Nesme vill arbeta hos oss. Utan att avslöja för mycket, ser jag fram emot den kommande tiden som för med sig ett flertal betydande nyheter. Det kan vara en god idé att hålla koll på Croisettes olika kanaler för att följa expansionen”

Per Svensson, VD & Founder för Croisette Real Estate Partner

 

Sandra Amin, som nyexaminerad och nyligen hemkommen från New York, blir den första på Croisettes marknadsavdelning. Sandra börjar som Head of Marketing & Communications och kommer ha ett stort ansvar i utvecklingen av all extern kommunikation och marknadsföring.

”Det är väldigt roligt att komma till ett så pass expansivt företag med så drivna individer. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med företaget, och utveckla rollen i takt med att Croisette växer”

– Sandra Amin, nytillträdd Head of Marketing and Communications på Croisette Real Estate Partner

 

Nesme Jari kommer bidra till Croisettes utveckling och tillväxt i leasingverksamheten. Nesme har en examen i Fastighetsföretagande och har arbetat med uthyrning i olika former, senast på Stena Fastigheter. Nesme, blivande Associate på Croisette Real Estate Partner

 

”Det är väldigt roligt att komma till ett så pass expansivt företag med så drivna individer. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med företaget, och utveckla rollen i takt med att Croisette växer”

Nesme, blivande Associate på Croisette Real Estate Partner

 

Nesme kommer att komplettera Croisettes leasningteam i Malmö och tillträder sin tjänst som Associate i mitten av mars.

 

Maria Nystén, kommer närmast från studierna där hon först examinerade på Malmö Universitet med inriktning Real Estate Management, som hon sedan kompletterat med en examen i Organisation & Ledarskap vid Lunds Universitet. Under sin studietid har Maria samlat på sig relevant arbetslivserfarenhet och arbetat på bland annat Pergo, Ikano Bank och JM. Maria har höga förväntningar på de kommande utmaningarna som väntar i storstaden Stockholm.

 

”Personligen ser jag stor potential i Croisettes tillväxtmöjligheter, vilket också är en av de största anledningarna till att jag valt att jobba på Croisette. Stockholm är också en gigantisk marknad med stora möjligheter för företagets framtid”

– Maria Nystén, blivande Associate of Leasing på Croisette Real Estate Partner

 

”Det är oerhört smickrande att de mest drivna och ambitiösa personerna söker sig till oss på Croisette. Vi förstärker teamen i Stockholm samt Malmö med två nya talanger och kan därmed fortsätta vår tillväxtresa i den riktning vi vill och förbli den ledande uthyrningskonsulten på marknaden”

– Peter Bergquist, Deputy CEO & Head of Leasing

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt