Vinnare av Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020

Per Svensson och Croisette Real Estate Partner tar hem vinsten som Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020.

dscf1807Bilder från Malmö Näringslivsgala.

Varje år hålls en näringslivsgala i Malmö där en jury som består av tidigare pristagare samt andra aktörer inom näringslivet utser en rad olika vinnare i olika priskategorier. I 18 år i rad har denna gala arrangerats där målet är att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv. Priserna i sin tur är ett sätt att lyfta och hylla personer och företag som på olika sätt utmärkt sig under året. 

 

I år tog Croisettes VD, Per Svensson, hem vinsten i kategorin ”Årets Näringslivsrookie”. Årets Näringslivsrookie går till en företagare i Malmö som är max 30 år. Du ska som företagare ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Malmö eller åstadkommit något som sticker ut och är annorlunda. Årets Näringslivsrookie presenteras i samarbete med Sydsvenskan. 

 

Motiveringen från juryn lyder enligt följande:

 

Branschen som pristagaren verkar i beskrivs som konserativ och har därmed stor förändringspotential. Att framgångsrikt bana sin egen väg när det finns gamla uppkörda hjulspår är imponerande. Vinnare av Sydsvenskans och Malmö Stads pris till Årets Näringslivsrookie är en person med stark självkänsla för affärer, drivkraft och energi. Om vi får spå så har förändringsresan bara påbörjats. 

Jag blev både förvånad och glad när jag fick höra om nomineringen. När jag sedan gick till final började nervositeten smyga sig på – men glädjande sådan. Att den yttre affärsvärlden uppmärksammar våra insatser är inte bara bra för oss, utan för hela branschen. Jag är galet stolt över mina kollegor som tagit oss hit, det känns som att 2020 är året det händer på riktigt.

– Per Svensson, CEO & Founder of Croisette Real Estate Partner. 

 

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt