Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Helsingborg , Nya Drottninghög Blåkullagatan 4A
5 950 000 kr
Avgift: 7 995 kr
Inklusive erhållen räntekompensation under 24 månader från augusti, 2023. Exklusive räntegarantin och i enlighet med ekonomisk plan blir avgiften 9 182 kr. Avgiften är exklusive hushållsel, varmvatten samt TV/bredband.
Boarea: 112 m2
Rum: 4
Våning: 16 av 16
Hiss: Ja
Ta chansen att bo i Drottninghögs nya landmärke!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Brf Spira och Drottninghögs nya landmärke är nu redo för inflyttning! Just nu erbjuds en kampanj med upp till 300 000kr i rabatt på insatsen eller 1 års avgiftsfritt, är du bland de fem första som tecknar sig har du dessutom möjlighet att få både och!

Ta chansen att flytta in i en nyproducerad lägenhet redan nu där det erbjuds räntegaranti för att du som köpare ska kunna känna dig trygg. Fördelat över 16 våningsplan inryms här 72 bostadsrätter om 1 till 5 rok. Lägenheterna har inte bara en egen balkong eller terrass utan i föreningen finns även två gemensamma takterrasser. Ni finner dessa på våning fem samt våning 17 där det erbjuds magnifik utsikt över hela Helsingborg och Öresund. I byggnaden finns en stor lokal som kommer att hyras utav kulturförvaltning en för att nå allmänheten och balansera utbudet i området.

Brf Spira är beläget mitt i det nya Drottninghög och kommer bli en given central plats för området med välkomnande torg och inbjudande lokaler. Drottninghög som nu står inför en omvandling med förtätning, större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum. Precis utanför finner ni busshållplats där den så kallade Helsingborgsexpressen passeras. På gångavstånd finner ni även en park med en välbesökt utomhuspool, utomhusgym och lekplats för prinsessor och prinsar. Som en del av H22 byggs nu ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt innovation, rum och stråk. 3Hus ingår i familjeägda BrA Invest gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer.

Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer!

Lär mer om projektet på: www.3hus.se/projekt/brf-spira/

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

112 kvm

Antal rum:

4

Andel i föreningen:

2.37 %

Lägenhetsnummer förening:

2501

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Omgivning

Allmänt om området:

Nytt bostadsområde vid norra infarten till Helsingborg.
Granne med grönområde och gångavstånd till ICA Maxi, City Gross, Lidl, Systembolaget, restauranger, busshållplats m.m.

Kolla restider

Blåkullagatan 4A, 25426 Helsingborg

Alla lediga objekt