Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Järfälla , Jakobsberg Eriksgränd 7, 2 tr
kr Slutpris

För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 4 293 kr
Boarea: 79 m2
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Nyproduktion med inflyttning i november 2022!

Beräknad inflyttning november 2022.

Med naturen som fond finns nu möjligheten att förvärva ditt nästa drömboende i Brf Jakobs Trädgård. Vad sägs om egen uteplats, dubbla balkonger eller hörnläge? Tilltalande och yteffektiva planlösningar med kvadratmeterna på rätta ställena. Lägenheterna inreds med vacker ekparkett och klassiskt vita väggar, kvalitativt kök från Vedum och helkaklat badrum med klinker från Centro. Givetvis finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om ca 190 sek för föreningens gemensamma bilpool.

Se länk till lägenhetsväljaren:
https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/tt5fz8te

Försäljningsprocessen
Du kan reservera en bostad i tre dagar utan kostnad. Det går också att ställa sig i kö på bostäder som står som reserverade.

Förhandsavtal
Första steget är att vi upprättar ett förhandsavtal, ett avtal mellan dig och föreningen. Ett förhandsavtal är ett juridiskt bindande avtal och i samband med detta avtal faktureras en dellikvid på 100 000:-
Eftersom köpet är bindande så behöver du redan nu ta kontakt med din bank för ett lånelöfte.
Du hittar föreningens kostnadskalkyl som länk längre ned på sidan. Denna kostnadskalkyl behöver din bank som underlag för att bevilja ditt lånelöfte.

Upplåtelseavtal
Ca tre månader innan inflyttning tecknar vi upplåtelseavtal.
Då är även föreningens ekonomiska plan klar.

Vår förhoppning är materialet här på sidan med länkar skall ge dig en så tydlig bild som möjligt bostäderna. Hör gärna av dig med eventuella frågor och funderingar till mig!

Alla lediga objekt