Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Järfälla , Jakobsberg Eriksgränd 7, entréplan

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 3 168 kr
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om ca 190 sek för föreningens gemensamma bilpool.
Boarea: 55 m2
Rum: 2
Hiss: Ja
Nyproduktion med inflyttning i november 2022!

Beräknad inflyttning november 2022.

Med naturen som fond finns nu möjligheten att förvärva ditt nästa drömboende i Brf Jakobs Trädgård. Vad sägs om egen uteplats, dubbla balkonger eller hörnläge? Tilltalande och yteffektiva planlösningar med kvadratmeterna på rätta ställena. Lägenheterna inreds med vacker ekparkett och klassiskt vita väggar, kvalitativt kök från Vedum och helkaklat badrum med klinker från Centro. Givetvis finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Se länk till lägenhetsväljaren:
https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/tt5fz8te

Brf Jakobs Trädgård säljstartar den 26/1 2022 kl. 18:00 men redan nu är det bra om du förbereder dig och läser på infon som följer.

Försäljningsprocessen
Så fort projektet är säljstartat den 26/1 så kan Du kan reservera en bostad i några dagar utan kostnad. Det går också att ställa sig i kö på bostäder som står som reserverade.

Bokningsavtal
Första steget i köpet av din nya bostad är att vi upprättar ett bokningsavtal. I samband med att bokningsavtalet tecknas erläggs 20 000 kr i bokningsavgift. Väljer du att inte gå vidare och teckna förhandavtal får du tillbaka bokningsavgiften minus en administrativ avgift om 7 000 kr.

Förhandsavtal
Nästa steg är att vi upprättar ett förhandsavtal, ett avtal mellan dig och föreningen. Ett förhandsavtal är ett juridiskt bindande avtal och i samband med detta avtal faktureras en dellikvid på 100 000:- (minus de tidigare inbetalade 20 000 kr). Eftersom köpet är bindande kan det vara bra att redan nu ta kontakt med din bank för ett lånelöfte.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

55 kvm

Antal rum:

2

Andel i föreningen:

0.02036 %

Lägenhetsnummer förening:

4-1003

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Omgivning

Allmänt om området:

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på bekvämt avstånd. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Närservice:

I Jakobsberg centrum finns både galleria, bibliotek och levande torghandel. Här finns allt du behöver, livsmedelsbutiker, klädbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård och systembolag. Flertalet restauranger med uteserveringar om sommaren.

Kommunikation:

I anslutning till centrum finns en modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Kolla restider

Eriksgränd 7, entréplan, 17734 Järfälla

Alla lediga objekt