Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Järfälla , Jakobsberg Eriksgränd 9, entréplan

Såld. För mer information, kontakta mäklaren

Avgift: 4 055 kr
Boarea: 74 m2
Rum: 3
Hiss: Ja

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrätt

Boarea:

74 kvm

Antal rum:

3

Andel i föreningen:

0.02606 %

Lägenhetsnummer förening:

5-1002

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt

Byggnad

Energideklaration:

Energideklaration: Ej angivet

Omgivning

Allmänt om området:

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på bekvämt avstånd. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Närservice:

I Jakobsberg centrum finns både galleria, bibliotek och levande torghandel. Här finns allt du behöver, livsmedelsbutiker, klädbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård och systembolag. Flertalet restauranger med uteserveringar om sommaren.

Kommunikation:

I anslutning till centrum finns en modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Kolla restider

Eriksgränd 9, entréplan, 17734 Järfälla

Alla lediga objekt